FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Le merge bine cu noul patron » Rapid a perfectat astăzi cel de-al şaselea transfer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 06 august 2014 15:52

Rapid a reuşit astăzi să transfere cel de-al şaselea jucător după ce Valerii Moraru a devenit principalul acţionar al clubului.
După Emil Dică, Ioan Mera, Iulian Roşu, Sebastian Cojocnean şi Nicolae Vasile, antrenorul Ionel Ganea îl va avea la dispoziţie şi pe Cătălin Savin. Fundaşul dreapta a evolua în sezonul trecut la Chiajna şi a parafat astăzi un contract valabil pe un sezon cu opţiune de prelungire.

Jucătorul de 23 de ani vine liber de contract în Giuleşti. A mai evoluat pentru Gaz Metan, FC Cisnădie şi Chiajna, fiind convocat şi la lotul U19 al României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 03:40

in unele articole e bine cu noul patron, in altele nu e bine. cine va mai intelege ?

dihorul
dihorul  •  07 August 2014, 12:22
Postat de white.burgundy pe 07 August 2014, 01:22

cand o avea chef piti talent:))

Neee, Piti talent e cu regheblat la ciuhabi cantonat. Nu mai miroase branza pe versuri, sa moooooara dujmani mei :)))) Asa ca raman la aia cu tam pam tam pam pam tam pam. Versuri usoare, si o miorita poate sa le retina :)

borat101
borat101  •  07 August 2014, 04:55
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 07 August 2014, 03:29

chipa moderna...fiu-sau...moama moama ce injuraturi si scuipaturi a luat dupa ce a plecat de la Raped 4) Dinu Voooma- il pupau rapezii in coooor ca pe Cioaba...a plecat de la Raped mooaaama cate mure si scuipaturi si-a luat 5) Copos- De la Berlusconi din Ghiulesti ...la scuipaturi, injuraturi amenintari de familie etc 6) Adrian Paunescu- le-a scris imnul ....moaama ce injuraturi si scuipaturi si-a luat fiu-sau cand a cerut drepturi de autor 7) Cristescu Masonu' - De la dumicatii cu mici trecuti din gura in gura...la injuraturi si scuipaturi de nu mai stia saracul cum sa scape... Frumoasa poveste poate continua! Dar concluzia ramane aceeasi: Zii Raped si trage apa!!!!

Dute parlitule la Moscova, si cauta finantari pentru 5teaua rusiei din Romania, ca va conduce pus.ca.riasii!!!! Iar ceea ce se intampla la RAPID nu este treaba ta. Exemplu clasic. La RAPID nu se lasa lingusitori/ciorditori cand ajung la Club, si imediat ce pleaca improsca in stanga si in dreapta (dar asta si din cauza penalilor din jurul clubului, si fostului asa zis tzepar numit Copos). Iar la o vai de 5teaua ei se baga pumnu in gura, amenintari, etc... in stilul ti.g.ano communist.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează