FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Lecții de la ”Rege” » Daum îi ia apărarea lui Hagi: "Mi-am luat notițe. E o persoană fantastică"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 13:28

Christoph Daum i-a luat apărarea lui Gheorghe Hagi, care e în război cu FRF, și spune că tot fotbalul românesc are de învățat de la antrenorul lui Hagi.

Selecționerul României susține că a avut o întâlnire cu Gheorghe Hagi și spune că tehnicianul Viitorului i-a lăsat o impresie foarte bună.

"Mi-am luat multe notiţe pentru a-l înţelege. Pentru mine, Hagi este o persoană fantastică. Are o viziune, face multe pentru fotbalul românesc şi cred că este o persoană importantă pentru viitorul fenomenului.

Pentru mine este mereu o plăcere să vorbesc cu el şi să-l ascult pentru că are o mare experienţă în România. Putem să învăţăm unul de la altul", a declarat Daum.

Hagi a transmis două comunicate în ultimele zile în care și-a manifestat nemulțumirea pentru selecția de la loturile naționale de juniori.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează