FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Leo Strizu îl laudă pe senegalez: "Tall, peste aşteptări!"

Gora Tall, Tall, Steaua
Gora Tall, Tall, Steaua

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Senegalezul a debutat sîmbătă pentru Steaua II şi e lăudat de Leo Strizu, antrenorul echipei secunde a roş-albaştrilor

Steaua a investit 120.000 de euro într-un fotbalist care a debutat în roşu-albastru la abia două luni de la transfer. Şi nici atunci n-a jucat la prima echipă, ci la Steaua II! E vorba despre Gora Tall, senegalezul la a cărui achiziţionare Stoichiţă recunoaşte că a greşit.

Tall a evoluat sîmbătă în eşecul formaţiei secunde a celor din Ghencea, 1-3 la Tulcea. Cu o seara înainte fusese rezervă în Liga I, la Steaua - FC Braşov 1-0, apoi Stoichiţă a decis să-l trimită să joace în eşalonul secund. Fotbalistul adus din Cipru a fost folosit stoper dreapta, într-un sistem cu 3 fundaşi, şi a rămas pe teren tot meciul.

Iar Leo Strizu, antrenor la Steaua II, are numai cuvinte de laudă la adresa lui: "A jucat foarte bine. La cap a fost imbatabil, iar cu mingea la picior s-a descurcat excelent, ieşind în dese rînduri din apărare. Nu s-a repezit niciodată la adversari, dar deocamdată nu are acea explozie care îi trebuie unui fundaş. E oarecum normal în acest moment, pentru că n-a mai evoluat de multă vreme".

Cu toate astea, sînt şanse minime ca Stoichiţă să mizeze mîine, la Bistriţa, pe Gora Tall, aşa că senegalezul va fi trimis iar la Steaua II la finalul săptămînii. La confruntarea de mîine, titulari în centrul defensivei vor fi Parpas şi Jelev, iar Baciu şi Tudose vor sta pe bancă.

"Tall a arătat o condiţie fizică destul de bună. A jucat 90 de minute, iar pe partea sa nu prea au fost probleme"
Leo Strizu, antrenor Steaua II

5 meciuri a fost Tall rezervă în Liga I, fără a fi introdus pe teren vreun minut. În alte 3 partide el n-a prins lotul de 18

2 luni şi jumătate trecuseră de la ultimul meci disputat de Tall, el evoluînd pe 20 februarie în partida APOP - Doxa (2-2)

"Pleşan ajunge contabilul echipei!"
Gigi Becali s-a enervat că Pleşan a cerut ca lui şi colegilor lui să le fie plătite salariile: "Să-şi mai pună pofta-n cui, că nu-i dau nici un ban! A jucat şi el un meci, a dat un gol, şi deja e cu gura mare. Vă daţi seama că dacă ar juca precum Nicoliţă, Pleşan ar cere să stabilească el strategia salarială, ar fi un fel de contabil al clubului!".

"Cu Steaua, murim pe teren!"
Marius Şumudică promite determinare maximă contra Stelei, în meciul de miercuri: "Le-am zis jucătorilor că trebuie să murim cu ei de gît! În nici un caz n-o să ne băgăm cu fundul în poartă! Regret că nu-l voi avea pe Hora, care e suspendat". Bistriţa-Steaua e miercuri, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport.

- Stoichiţă: "Nu mă las pînă la sfîrşitul campionatului, orice ar fi! E ca un pariu cu mine însumi şi dacă iau titlul, rămîn şi de la vară încolo".
- Ovidiu Petre a povestit în revista oficială a clubului că "am început fotbalul ca portar, după care am trecut vîrf şi abia apoi mijlocaş central".
- Pe stelisti.ro, Olăroiu a fost votat cel mai bun antrenor stelist al ultimului deceniu, cu 47,44 la sută din voturi. Protasov a ieşit al doilea, cu 33,29 la sută dintre opţiuni.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
 •  06 Aprilie 2010, 12:07
Postat de pe 06 Aprilie 2010, 11:02

ba da ce urat e tall asta

daaaaa,seamana cu m@-t@, frumosule....

 •  06 Aprilie 2010, 11:02

ba da ce urat e tall asta

 •  06 Aprilie 2010, 09:34

...a inceput ca transator la abator si asa a ramas... cum ,doar 2 etape pt asa fault? de aia avem atatia fotbalisti rupti,de ce se inchid ochii ochii la asemenea faulturi ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close