FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - CFR CLUJ, LUNI, 17:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Leonardo a fost acontat de CFR Cluj!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

CFR l-a luat pe ultima sută de metri şi pe fundaşul stînga brazilian de la Willem II Tilburg, cu care a tratat şi Antalya

Clujenii au perfectat ieri transferul fundaşului brazilian Leonardo Henrique Veloso (22 de ani, de la Willem II Tilburg. Jucătorul este aşteptat azi în România pentru a semna actele de transfer. Leonardo a fost în probe în iarnă la Craiova, Dinamo şi CFR Cluj, însă pretenţiile sale salariale, 200.000 de euro pe an, au fost considerate prea mari pentru Liga 1. "Vişiniii" păreau să fi renunţat la brazilian, din aceleaşi motive, şi nu l-au mai folosit în ultimul amical din Antalya. 

Nemulţumit de Casal, Mandorlini a cerut o dublură pentru postul de fundaş stînga, unde îl avea la dispoziţie numai pe Edimar. Conducerea s-a mişcat repede şi i-a propus lui Leonardo un contract pentru patru sezoane, dar numai în condiţiile în care reuşea să-şi rezilieze contractul cu gruparea olandeză, care cerea 100.000 de euro pentru transferul jucătorului sud-american.

Leonardo a discutat cu oficialii lui Willem pe care i-a convins să-l lase să plece liber, mai ales că angajamentul său, unul dintre cele mai mari de la lanterna roşie din Eredivisie, expiră în vara acestui an. Fostul jucător al lui Atletico Mineiro va fi prezentat joi şi va fi apt de joc începînd cu etapa a doua a returului, împotriva Stelei.

Casal, cedat la Mediaş
Fundaşul Yinka Casal, transferat în iarnă din Anglia, de la Swindon Town, va juca pînă în vară la Mediaş. Cele două cluburi au ajuns ieri la un acord privind împrumutul nigerianului cu paşaport englez. Deşi s-a antrenat ieri cu CFR Cluj, oficialii clujeni i-au propus fundaşului să accepte oferta de la Mediaş, pentru a putea juca permanent, iar la vară să revină în Gruia.

Stăncioiu a refuzat Unirea
Dorit cu insistenţă de Unirea Alba Iulia, portarul Eduard Stăncioiu respinge din start orice posibilitate de-a evolua sub comanda lui Adi Falub. "Sînt jucătorul Clujului şi n-am de gînd să evoluez în altă parte. Nu ştiu nimic despre oferta de împrumut de la Alba, nici nu pot să mă gîndesc la aşa ceva. Eu voi juca doar la CFR, club cu care mă aflu sub contract", a explicat portarul. (Cosmin Lucaci)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  27 Februarie 2010, 13:52
Postat de alpin pe 17 Februarie 2010, 06:28

"Sa vedem cum or sa scape de ei,ca nu vor avea bani nici macar de salarii" Cainele moare de drum lung si stelistul de grija altuia!!!

prostilor salariile de la CFR is mai mari de 3 ori ka la STELUTZA de exemplu antrenoru are 350 000 de euro pe 6 luni da ai antrenor nu cioban ca stoichita

 •  17 Februarie 2010, 09:08

vad ca la voi jucatorii isi schimba pozitia pe teren de la o saptamana la alta, Leonardo, asta, a venit in probe la dinamo si la cfr cluj ca mijlocas stanga, asa a si jucat in meciul de pregatire efectuat cu dinamo, era prea scump si nu l-a luat, iar la cfr nici nu a jucat, se pare ca a devenit mai ieftin ca fundas stanga decat ca mijlocas stanga...

 •  17 Februarie 2010, 08:00
Postat de pe 17 Februarie 2010, 04:17

Am ajuns rau de tot daca echipele "de top" de la noi, nu-si mai permit sa dea 100 000 pe un jucator,grati sau imprumut(normal,tot gratis) sa vina toti.L-au adus pe Casal asta pt simplu motiv ca era gratis,acuma au ajuns la concluzia ca nue bun si l-au adus si pe Leonardo,logic...gratis.Acum s-au ales cu 3 fundasi stanga,iar la vara o sa revina si Vitinha imprumutat la Alba Iulia.Sa vedem cum or sa scape de ei,ca nu vor avea bani nici macar de salarii

ba tu ai tinut in mana 10000 de dolari cash in viata ta? ce plmea comentezi cand salariul ti-e de maxim 400 de euro si te mai si imprumuti de la parinti sa-ti platesti rata la trabant!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează