FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

Leontin Grozavu a fost suspendat după incidentele din meciul cu Dinamo!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 19:27

Ieşirea nervoasă la adresa centralului Horaţiu Feşnic la costat pe antrenorul botoşănenilor. Comisia de Disciplină a FRF a hotărît să-l suspende pe Leo Grozavu.

Nemulţumit de faptul că arbitrul partidei, Horaţiu Feşnic a acordat mult prea uşor penalty pentru dinamovişti, Leo Grozavu a avut o ieşire nervoasă la adresa centralului în pauza meciului, motiv pentru care a fost trimis de acesta în tribună.

Comisia de Disciplină a FRF a hotărît să-l suspende pe antrenorul celor de la FC Botoşani, Leo Grozavu urmînd să conducă următoarele două partide ale botoşănenilor din tribună. De asemenea, tehnicianul moldovenilor va trebui să plătească o amendă de 320 de lei.

FC Botoşani a cîştigat partida cu Dinamo din etapa a şaptea cu scorul de 3-2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
sonny1182
sonny1182  •  18 Septembrie 2014, 13:15

Anii de istorie comunista (ante si post '89) se vad pronuntat si la unele pisici . Daca arbitrii nu tin cu voi , inseamna ca tin cu adversarul ?!? De prima repriza , in care arbitrii au fluierat doar pentru Dinamo , nu spuneti nimic ?!? Cum sa va mai dea un penalty , cand a vazut la pauza cat de mult a gresit la cel executat de Alexe ?!? Cat despre eliminari , hai sa fim seriosi . Fai trebuia eliminat de mult . Iar la intrarea cu talpa a lui Barboianu ce mai trebuia , sange , dubla fractura ?!?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Septembrie 2014, 00:17

e tardiv. dupa ce l-a agresat verbal pe tanarul, neexperimentatul si cam anemicul arbitru de centru... nu mai conteaza. tipul a facut meciul praf, dupa pauza, fapt recunoscut finalmente si de cativa jucatori si oficiali ai gazdelor. la fel de tardiv, desigur...

inexistentus
inexistentus  •  17 Septembrie 2014, 21:38
Postat de a11 pe 17 Septembrie 2014, 21:10

bai cakannarre, penalty inexistent? asa ai vazut tu??? si la Barboianu ca ii rupea glezna??? nu a fost? pzda macty de bulanjiu ordinar frustrat violat de caini in caqau

Daca ai venit si tu pe GSP, ia-o in zona bucala, poftim... ... .. .. Ca pana acum i-am oferit-o la nevasta-ta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează