FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - UNIREA URZICENI 1-0

Levy: "Nimeni nu s-a putut concentra din cauza demisiei lui Mihai Stoica şi a restanţelor financiare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Ronny Levy, a declarat, după înfrîngerea din meciul din deplasare cu FCM Tîrgu Mureş, scor 1-0, că nimeni de la gruparea ialomiţeană nu s-a putut concentra înaintea partidei din cauza demisiei lui Mihai Stoica, a restanţelor financiare şi a incertitudinii.

"Echipa a fost nervoasă, nimeni nu s-a putut concentra. Nu m-a surprins FCM, pentru că a venit să lupte. Unirea a început partida cu ceva ocazii, dar nu a marcat în prima repriză, după care pentru noi a devenit din ce în ce mai dificil.

În repriza a doua, gazdele au marcat după un corner, s-a luat şi un roşu. Nimeni nu s-a putut concentra înaintea meciului din cauza demisie lui Mihai Stoica, a restanţelor financiare şi pentru că nu se ştie ce va fi mîine. Echipa nu a mai fost relaxată, a început să fie nervoasă şi atunci şi norocul se fereşte de tine. Nimeni nu e concentrat la fotbal în momentul ăsta şi trebuie să vedem ce e de făcut pentru să sunt probleme mari. Avem jucători speciali, o echipă specială, dar situaţia e dificilă chiar şi pentru noi, chiar dacă se va rezolva ceva la club va fi din ce în ce mai tîrziu şi e păcat", a spus Levy/

Tehnicianul ialomiţenilor a precizat că atmosfera este foarte proastă printre jucători. "Un jucător minunat şi profesionist ca Maftei a devenit nervos", a adăugat el, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
valrus
valrus  •  07 August 2010, 22:13

Victoria FCM-ului e una de conjunctura, insa asta pune mai mult plumb in picioarele jucatorilor pt mecurile ce urmeaza, mai ales din cupale europene. Se pare ca Hajduc Split "devoratoarea" echipelor romanesti in anul acesta. E vb de mizeria din fotbalul nostru, care se rasfrange asupra echipelor - ce vna are jucatorul daca conducatorul si/sau antrenorul sunt niste idioti sau corupti?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează