FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

”Levy se aşteaptă la ce e mai rău: "Ştiu că pot fi demis oricînd!”

Levy este dezamăgit de ultimele rezultate obţinute cu Steaua
Levy este dezamăgit de ultimele rezultate obţinute cu Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 20:44

Ronny Levy e conştient că, în cazul în care nu va obţine rezultate în următoarele partide, ar putea fi dat afară de la Steaua.

- Domnule Levy, cum vă explicaţi ultimele două înfrîngeri surprinzătoare din campionat, 0-3 cu Mediaşul şi 1-2 cu Pandurii?
- Ştiu că ultimele rezultate nu au fost cele mai bune. Şi eu, şi cei din conducere, dar şi suporterii sîntem dezamăgiţi, însă cred că Steaua îşi poate reveni. Aici vorbesc doar de campionat pentru că eu cred că pînă acum în Europa nu ne-am făcut de rîs: sîntem în grupe şi nu am pierdut în faţa lui Schalke, un adversar foarte puternic.

- De ce nu poate atinge echipa acelaşi nivel ca în Europa şi în campionat?
- Nu sîntem la fel de concentraţi, avem mereu o cădere după partidele europene, ca şi cum nu am fi aceeaşi echipă. Plătim un tribut greu faptului că lipseşte concentrarea şi nu ajungem la nivelul adevăratei noastre valori. Ăsta e fotbalul, sînt zile cînd eşti cel mai bun şi zile cînd nu-ţi iese nimic. Nu disper, am încredere în echipă şi cred că o vom scoate la capăt.

- Duckadam a spus despre dumnevoastră...
- Am aflat şi eu ce-a spus Duckadam, dar nu vreau să comentez deloc. Ştiu doar că el nu decide la echipă.

- Cum e atmosfera la echipă după aceste rezultate?
- Steaua se poartă foarte bine cu mine, îmi respectă munca mea de tehnician, aşa cum şi eu îi respect pe cei din conducere.

"Nu am primit ultimatum, dar..."

- Depinde soarta dumneavoastră la Steaua de următoarele meciuri?
- Nimeni din conducere nu mi-a dat nici un ultimatum. Ştiu singur că pentru orice antrenor contează rezultatele şi orice antrenor depinde de ele. Nu e presiune doar la Steaua, am mai trecut prin asta şi înţeleg că depind de ceea ce face echipa pe teren. Asta e în toată lumea. Ştiu doar că acum trebuie să ne concentrăm la meciul cu Sănătatea Cluj din Cupă, iar apoi la cel cu Sportul. Trebuie să cîştigăm în ambele pentru a ne reveni la capitolul moral.

Încurajat de familie
Ronny Levy a fost încurajat la Bucureşti de soţia sa, Sima, dar şi de fiica Lior. Aceasta este ofiţer în armata israeliană şi s-a eliberat după doi ani şi jumătate de stagiu militar. Levy mai are doi fii, dar Lior este fana numărul unu a lui Levy, aceasta citind pe internet tot ceea ce se petrece cu tatăl său.

Gigi ironic: "Asta e tactica noastră!"
Gigi Becali a evitat în ultima perioadă să-l atace pe tehnicianul de 44 de ani, chiar dacă rezultatele israelianului sînt cele mai slabe ale unui antrenor stelist în ultimii nouă ani: "Care e problema că Levy are cel mai prost start? Ăsta e doar startul, cursa e de 1.000 de metri. Asta e tactica noastră. Aşa am făcut tactica, să luăm startul mai uşor şi să revenim apoi mai puternici! Aşa ne-am înţeles cu Ronny, pierdem puncte acum ca să se unească echipa mai bine".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
stancuvlad
stancuvlad  •  21 Septembrie 2011, 16:36
Postat de sica2ro200 pe 21 Septembrie 2011, 06:11

prietene....echipa joaca prost...ai jucatori bunicei....ce vrei mai mult ai avut timp liniste...pana cand?...mai in gluma mai in serios daca avea stoichita lotul pe care il ai tu eram pe primul loc......e trist mai levy dar mai trist esti tu

Barca cu Rajkard antrenor era pe locul 8 dupa turul campionatului. Adica dupa 19 etape nu 7. Si zicea ca echipa va juca mai bine cu timpul si toata lumea il credea idi.ot. A terminat pe 2 campionatul, in anul urmator l-a castigat in apoi a luat si Liga Campionilor. Deci daca tu crezi ca 7 etape este destul te inseli. Mie mi se pare un antrenor care chiar stie meserie. Bine, e mai mult preocupat de organizare decat de ofensiva dar asa sunt aproape toti in ziua de azi. Problema Stelei se vede din avion si exista de ani de zile dar voi tot incercati sa cautati pretexte: nu avem echipa, apoi avem echipa nu avem antrenor, apoi nu avem stadion. Mai inghititi mult gogosile ciobanului

myke82
myke82  •  21 Septembrie 2011, 09:58

Asa se intampla cand n-ai liniste la echipa, este IMPOSIBIL sa faci performanta indiferent de antrenor. Va pleca si Levy va veni si Grigoras sau cine va mai veni si se va intampla exact acelasi lucru cu care am fost obisnuiti in ultimii ani. Trebuie sa intelegeti dragi suporteri stelisti ca atata timp cat ciobanul impreuna cu neamul lui conduc Steaua NU ai cum sa faci performanta. Cine crede contrariul este un mare prost.

trupsisufletpentruculori
trupsisufletpentruculori  •  21 Septembrie 2011, 09:29
Postat de trupsisufletpentruculori pe 21 Septembrie 2011, 09:28

Comentariul tău...Levi nu e de Steaua !!! nu are valoare de o echipa precum Steaua ...Tot am zis ca nu inteleg cum patroni nu se gandesc niciodata sa aduca antrenori super valorosi...toti patronii (si aici intra si jiji care se baga uneori la echipa..sa faca echipa) nu se gandesc sa aduca un antrenor valoros la 2 milioane pe an! tot ne plangem ca jucatorii nu joaca cum trebuie ...atunci sa ducem pe cineva care sa-i invete!!! antrenor vedeta vine in romania sa antreneze...jucator vedeta nu vine deoarece nu vrea sa isi strice imaginea si cariera dar un antrenor vedeta vine...binenteles ca pe bani multi dar i merita atunci macar sti ca problema nu e de la antrenor

daca ai bani sa dai ..5...6 mil de euro pe 7..8 jucatorii...atunci fa bine si da si 2 milioane pe un antrenor!!!! sa vezi cum ar juca fratii costea sau tanase cu un antrenor gen Olaroiu..Olaroiu a venit la Steaua si in 3..4 partide Steaua a inceput sa joace de nerecunoscut...plus ca a mai castigat si cupa Romaniei...IN FATA LUI DINAMO...deci totul se leaga de antrenor !!!!acum la ce lot are Steaua ar trebui sa defileze la pas in campionat si in EUROPA ar trebui sa iesim din faza grupelor pe locul 1...dar daca nu este antrenor care macar sa creada ca poate atunci singur ca nu va reusi..si nici jucatorii nu cred ca pot sa realizeze asta..desi au valoare si se poate..!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează