FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Liber la jucători exotici » Cum profită Dinamo de un proces cîştigat de CFR contra Federaţiei

Collins Fai este unul dintre jucătorii care a venit în această vară la Dinamo
Collins Fai este unul dintre jucătorii care a venit în această vară la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 iulie 2013 22:51

Dinamo profită de faptul că Federaţia a pierdut procesul cu CFR în privinţa limitării numărului de extracomunitari.

Dinamo a reuşit în această vară să transfere jucători din aproape toate colţurile lumii, iar acum a ajuns la nouă fotbalişti extracomunitari în lot.

"Cîinii" au profitat de faptul că rivala CFR a cîştigat la TAS procesul cu FRF, care dorea să limiteze la 3 numărul fotbaliştilor extracomunitari, iar în urma acestui proces echipele din Liga 1 pot avea în lot oricîţi fotbalişti din ţările care nu sînt membre UE doresc.

Roş-albii au adus în această perioadă de mercato nu mai puţin de şase extracomunitari, pe lîngă cei existenţi deja, Naumovski (Macedonia) şi Boubacar (Senegal): Hasanovici (Bosnia), Collins Fai (Camerun), Pape Abdoulaye (Senegal), Elton Figueredo (Brazilia), Duşan Savici (Macedonia), Ramon Cardozo (Paraguay), ultimii trei urmînd să facă vizita medicală în această dimineaţă, apoi, dacă totul va fi în regulă, să semneze cu Dinamo.

Conducătorii Ligii au confirmat pentru Gazetă faptul că Dinamo nu va avea nici o problemă în a-i folosi pe toţi jucătorii extracomunitari în acelaşi timp!

3 jucători străini mai are Dinamo în lot în afara extracomunitarilor, croatul Asanovici şi francezii Durimel şi Joel Thomas

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
dreamer123
dreamer123  •  17 Iulie 2013, 01:58

bun sau rau acest lucru ? bun nu cred ca este..

atrickshot
atrickshot  •  16 Iulie 2013, 20:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Mai mult de 75 % din persoane o fac din motivul asta; si ce te face sa crezi ca eu nu pot pleca ? Nu plec pentru ca nu consider ca mi-as depasi conditia . N-am nevoie sa ma alatur celor 2-3 milioane de romani care muncesc orice gasesc numai sa scoata un ban , daca e sa ma duc in strainatate , ma duc pentru a dobandi noi cunostinte ,informatii ori lucruri care ma pot face sa ma autodepasesc. Nu ma judeca tu pe mine ca spun lucrurile pe nume .

calea_victoriei
calea_victoriei  •  16 Iulie 2013, 12:57

O tara cu 2 milioane de jumate de romani care au bani mai putin disponibili decit nenorocitii aia de la Auschwitz ! O tara unde 3 milioane jumate de romani si-au facut gemantanele si au "uschito " ! Mint ? Nu ? Nu va place adevarul ultrasilor !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează