FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Licenţa e miza » Soarta Rapidului a ajuns în mîinile jucătorilor

George Copos nu mai ştie cum să scoată Rapidul din impasul financiar.
George Copos nu mai ştie cum să scoată Rapidul din impasul financiar.

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 20:11

Copos a băgat Rapidul în insolvenţă pentru că doar aşa alb-vişiniii mai au şanse să joace în Liga 1 în sezonul viitor, dar fotbaliştii i-ar putea da planurile peste cap.

Confruntîndu-se cu mari probleme financiare, George Copos şi-a dat seama că-i va fi imposibil să achite restanţele financiare către propriii jucători, către impresari şi către diverse firme cărora clubul din Grant le datorează bani. În aceste condiţii, patronul din Giuleşti a decis că e nevoie ca Rapidul să fie protejat de Legea insolvenţei.

Totuşi, pentru a primi licenţa, clubul trebuie să se înţeleagă cu toţi jucătorii care au bani de luat, pentru reeşalonarea datoriilor. În caz contrar, alb-vişiniii nu vor primi liber să evolueze în Liga 1 în sezonul 2013-2014.

Avocatul Justin Ştefan, fost jurist al FRF şi care acum reprezintă interesele a nouă dintre fotbaliştii Rapidului, a explicat ieri situaţia în care se află clubul din Grant: "Copos vrea să dribleze sistemul de licenţiere prin eşalonarea datoriilor faţă de jucători şi să scape de unii dintre ei care nu mai sînt doriţi. Se bazează pe faptul că deschiderea procedurii generale a insolvenţei va duce la suspendarea litigiilor aflate pe rol. Va afla de 1 aprilie, ziua păcălelii, că totul a fost în zadar. Aprobarea planului de reorganizare nu înseamnă acordul jucătorilor pentru amînarea plăţilor, aşa cum cere regulamentul de licenţiere. Clubul care va termina campionatul pe locul 15 va juca la anul în Liga I. Veţi vedea!".

Folosiţi în advertising
Situaţia în care a ajuns Rapidul pică bine celor de la Skoda, care şi-au lansat recent noul model ce poartă acelaşi nume ca şi clubul din Grant. În mediul online circulă în aceste zile o reclamă, inserată în anumite texte de pe unele site-uri de sport: " Rapid se vinde, vezi cît costă". Cei care dau click sînt direcţionaţi în site-ul celor de la Skoda, unde au toate detaliile cu privire la maşina Skoda Rapid.

"La prima vedere, tactica de joc pare bună, însă vă asigur că va funcţiona doar în prima repriză" (Justin Ştefan, fost jurist al FRF)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (15)
realrapid
realrapid  •  18 Decembrie 2012, 18:51
Postat de pardafian pe 07 Decembrie 2012, 13:09

mooie rapid la infinit. moooieee rapiddd la infinit :)) unde va vedeati? in EL?

pt pardafian - ne vedeam la mata stand la coada

julius3125
julius3125  •  08 Decembrie 2012, 12:55
Postat de andystar pe 07 Decembrie 2012, 22:36

rapid prima echipa comunista jet si culcate ca va desfiintati !

Se vede cat esti de citit...anul 1923 iti spune ceva? Comunisti in anul 1923? Mai studiaza si tu si lasa manelele...

plischi
plischi  •  08 Decembrie 2012, 07:14
Postat de pardafian pe 07 Decembrie 2012, 13:09

mooie rapid la infinit. moooieee rapiddd la infinit :)) unde va vedeati? in EL?

poti sa ma shtergi si tu! gratis!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează