FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - CFR CLUJ, LUNI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Liderii galeriei lui Poli au mers la stadion pentru a le cere socoteală elevilor lui Sabău

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

Neluţu Sabău vrea să-şi joace în linişte cea mai importantă carte la Poli. "Moţul" a decis să închidă antrenamentele pînă la derby-ul de luni cu CFR, iar patronul Marian Iancu a plusat la precauţia tehnicianului, interzicîndu-le jucătorilor să mai discute cu presa în cursul acestei săptămîni.

Planurile timişorenilor de a avea o perioadă liniştită au fost date peste cap chiar din prima zi, cînd aproximativ 60 de suporteri au venit la stadion pentru a le cere socoteală jucătorilor după ultimele evoluţii. Fanii le-au cerut implicare maximă şi i-au avertizat că nu acceptă alt rezultat decît victoria contra Clujului. "I-aţi criticat pe Bonfim, pe Mansour, pe Claudiu Ionescu! Atunci, eu cu cine să mai joc?! Fiţi alături de noi în aceste ultime 7 etape, poate reuşim împreună să dăm lovitura!" a fost auzit Sabău în dialogul cu ultraşii.

"Principalul" bănăţenilor a închis accesul publicului şi al presei şi la amicalul de astăzi, cu Nuova Becicherecul Mic (Liga a III-a), programat la ora 17:00, pe stadionul "Dan Păltinişanu". "E doar un meci-şcoală şi de aceea s-a decis ca publicul să nu participe. Antrenorul doreşte să exerseze în linişte anumite lucruri", a explicat un oficial al clubului.

4 puncte au strîns timişorenii în ultimele 4 etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cfr.istul
cfr.istul  •  18 Aprilie 2010, 00:11

Sabău a antrenat numai echipe de doi lei. De asta nu știe să atace. N-a avut cu ce să atace. Acum ar putea, dar e fricos, preferă mingile bubuite pe atacanți și jocul pe a doua minge. Voi așa zișii suporteri civilizați din Cimișoara ați reușit performanța să vă evităm orașul de teama pietrelor pe care le aruncați spre noi precum ați făcut-o în meciul de la Tg. Jiu din finala cupei, când sper că v-au bătut măr jandarmii cu bastoanele (așa a fost). De fapt noi suntem sup

 •  16 Aprilie 2010, 14:44

Gazetari de doi bani ce sunteti. Pe langa faptul ca habar nu aveti sa calculati punctele din 4 meciuri, ma si bagati articole inventate, precum cel din ziar referitor la Daniel stanciu. Tu ala ce ai scris articolul... ti-a ramas ceva pe gura dupa ce ai dat o limba unde trebuie

 •  15 Aprilie 2010, 17:50

exerseaza cum sa se apere mai bine sau ce? vai si amar cum face el echipa, i-a distrus pe toti

Vezi toate comentariile (5)
Comentează