FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Liga 1 mai prezintă o situație ciudată » Acasă în vestiarul oaspeților!

Dinamoviștii vor juca cu Voluntari pe Ștefan cel Mare în calitate de oaspeți
Dinamoviștii vor juca cu Voluntari pe Ștefan cel Mare în calitate de oaspeți

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 00:00

Situație ilară înainte de Voluntari - Dinamo, programat luni, de la ora 20:30, pe Ștefan cel Mare.

Dinamo împarte în acest moment stadionul cu Voluntari pentru că ilfovenii nu au finalizat propria arenă. Așa se face că jucătorii lui Mircea Rednic vor veni luni pe propriul stadion în calitate de vizitatori, deci vor trebui să folosească vestiarul oaspeților, lucru nemaiîntîlnit pînă acum.

Directorul sportiv al "cîinilor", Ionel Dănciulescu, spune că "poate vom vorbi cu oficialii celor de la Voluntari pentru a ne păstra vestiarul nostru", dar apropiați ai echipei ilfovene susțin că nu vor ceda rugăminților, pentru că plătesc chirie pentru arena din Ștefan cel Mare și consideră normal să utilizeze cabina care are condiții mai bune.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
lapusneanul
lapusneanul  •  27 Noiembrie 2015, 17:18
Postat de boss.alb.rosu pe 27 Noiembrie 2015, 09:28

iar se ciocnesc fundasii de la voluntari intre ei,la fel ca si in meciul tur

zic si eu, nu dau cu parul :) daca cainii au marcat 2 goluri, ala primit cadou de la varela nu se pune, echipei tale :)de ce nu ar marca macar unul in poarta ilfovenilor ? :)

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Noiembrie 2015, 17:14
Postat de zecs93 pe 27 Noiembrie 2015, 17:03

toti dinamovisti ( aici incluzand pch,peluza sud si ceilalti oameni de la tribuna 2 si tribuna 1 daca vor vrea sa vina vor trebui sa stea in sectorul oaspetilor, oricum nustiu daca vom avea loc si nustiu cate bilete sau vandut pana in prezent, orikum e o situatie hilara, contractu sa semnat ca echipele acestea 2 cand se vor intalni si Dinamo va fi oaspete atat peluza catalin haldan cat si cea sud se vor inchide, iar la tribuna 2 stau cei de la youth boys voluntari !!! :D

nu e hilara deloc....asa trebuie sa fie...cainii vor sta in sectorul rezervat oaspetilor, bine, gazdele vor fi in jur de 150 :)

zecs93
zecs93  •  27 Noiembrie 2015, 17:04
Postat de boss.alb.rosu pe 27 Noiembrie 2015, 09:28

iar se ciocnesc fundasii de la voluntari intre ei,la fel ca si in meciul tur

mai ai tupeu sa-ti arati coarnele berbecule ?? ai uitat ca la meciu tur dintre voi si voluntari chipciu a fost faultat inafara careului si arbitru va da penaltyy ??? taceti draq de pomanagii !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează