FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

”Lippi” rupe Ghencea iar! » Ultraşii Stelei îl vor contesta pe Stoichiţă cu Sportul

Ultrașii din Ghencea
spun că sînt pregătiți
să-l conteste pe
Stoichiță pe toată
durata meciului
Ultrașii din Ghencea spun că sînt pregătiți să-l conteste pe Stoichiță pe toată durata meciului

Articol de - Publicat sambata, 07 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 aprilie 2012 21:04

Atmosfera fantastică de acum trei săptămîni, cînd Steaua revenea acasă, va fi înlocuită duminică de un război între suporteri şi Stoichiţă


Mihai Stoichiţă se întoarce azi în Ghencea, la doi ani fără o lună de la ultimul joc la care a stat pe banca roş-albaştrilor. Atunci a terminat sezonul pe locul 4 şi a calificat echipa în Europa League, deşi a jucat aproape toate meciurile de pe teren propriu într-o atmosferă ostilă, cu suporterii proprii înjurîndu-l şi aruncînd cu bulgări de zăpadă spre el, aşa cum s-a petrecut la un meci pierdut cu Ceahlăul, 1-3.

Revine duminică pe acest stadion şi regăseşte atmosfera de atunci, de data asta fără zăpadă în tribune. Dar fanii au anunţat deja că au de gînd să-l conteste în continuare. Ei îi reproşează că s-a oferit de fiecare dată să-l ajute pe Becali cînd acesta a rămas fără antrenor. Mai ales că de fiecare dată Gigi l-a numit pe Stoichiţă în locul unor tehnicieni agreaţi de suporteri.

În 2009 a fost Cristiano Bergodi cel sacrificat şi regretat de fani, acum "Lippi" l-a substituit pe Ilie Stan, faţă de care galeria îşi arătase ataşamentul chiar la partida cu Gaz Metan (0-0), care i-a provocat demiterea. Ultraşii au avut atunci un banner cu care anunţau că sînt alături de antrenorul ameninţat după eşecul pe care-l suferise cu o rundă înainte, 0-1 la Tîrgu-Mureş. "Suporterii îl voiau pe Ilie Stan, de aceea eu cred că nu e vina lui Stoichiţă, în situaţia asta. Oricine ar fi venit ar fi fost contestat", crede preşedintele Duckadam.

"Suporterii zic că vor susţine echipa, dar îl vor contesta pe Stoichiţă. Nu poţi să încurajezi echipa înjurînd antrenorul!"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

Speră să fie 10.000 în tribune
Steaua a umplut Ghencea la meciul cu Astra, revenirea acasă după aproape un an. Pe 18 martie au fost 25.000 de oameni pe stadion şi au asistat la victoria cu 2-1 împotriva ploieştenilor. A urmat, tot în Ghencea, jocul cu Gaz Metan (0-0), la care au asistat 8.000 de fani. Duckadam crede că "de data asta nu vor veni mai mult de 10.000, din cauza rezultatelor mai slabe din ultima vreme".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
fcpipera
fcpipera  •  07 Aprilie 2012, 12:57

Slughita e in stare sa faca orice pt 10.000 euro. S-ar si prostitua dar nu phoote nimeni :((

valah.stelist
valah.stelist  •  07 Aprilie 2012, 12:35

://www.agroromania.ro/articole/Stiri/Fata-ascunsa-a-afacerilor-cu-terenurile-Universitatilor-Agronomice-din-Bucuresti-si-Cluj-2775.html Situatia USAMV Cluj La fel ca Popoviciu, şi Paszkany a intrat în posesia terenului aflat în administrarea unei universităţi de ştiinţe agricole, la un preţ mult sub cel al pieţei, scrie Cotidianul. Omul de afaceri clujean Arpad Paszkany a cumpărat un teren de peste 30 de hectare de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj în urmă cu 10 ani, deşi terenul era în administrarea şi nu în proprietatea Universtăţii. Cercetările DNA în acest caz s-au soldat cu NUP. Deşi acesta se afla în proprietatea FPS şi administrarea S

valah.stelist
valah.stelist  •  07 Aprilie 2012, 12:23
Postat de cfr_atlanta pe 07 Aprilie 2012, 04:16

La DInamo nu merge nimeni pt ca stadionu naspha. Sa faca Borcea cu Badea un stadion misto de 15 000 de locuri si o sa mearga lumea. Nu poti sa ai un stadion invechit cu pista si sa te astept la lume multa...

Pai aia nu au avut norocul lui Paszkany sa găsească o universitate sa ofere zeci de hectare de teren in Cluj cu doar 20$/mp din care statul roman a ieșit păgubit cu peste 1.5 miliarde dolari. Sa fi sigur ca dacă si Borcea avea o asemenea afacere bănoasă cu statul roman, din care statul a fost jefuit în stilul dictaturilor africane construia si el un stadion de 30-40 milioane de euro și nu-l făcea din fier. La noi jaful e mai mare decât în tarile bananiere din Africa subecuatoriala.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează