FOTBAL  »  Superliga  »  VICTOR PIŢURCĂ A DEMISIONAT!

Liţă Dumitru: "Nu cred că o să facă cineva performanţă la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Liţă Dumitru, fostul jucător al Stelei, nu crede că în Ghencea mai poate face cineva performanţă în acest moment.

"Nu cred că o să facă cineva performanţă la Steaua! Nu sînt eu în măsură să vorbesc, dar la Steaua e o nebuloasă greu de descurcat. Este unul dintre cele mai urîte momente din ultimii 30 de ani în fotbalul românesc", a spus Liţă Dumitru la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bubusotir
bubusotir  •  08 August 2010, 17:37

Sa ai gura aurita cu cac/at si stiaua sa ajunga in divizia sateasca, sunteti nishte distrushi spurcatzilor in frunte cu oierul shef shi restul de poponautzi de stilishti: pitzi, shi altzi homosexishti (hagi il babardea in gao/z pe balint o stie toata lumea) fortza GAZ METAN

mmstoica1978
mmstoica1978  •  08 August 2010, 17:33

ai perfecta dreptate ,moa/rte cioba/nului

skrap
skrap  •  08 August 2010, 17:16

chris_gali unde ai ascultat tu alta declaratie? nici nu cred ca sti cine e lita dumitru, daca iti pun o poza cu Dumitru Dumitru si una cu Lita Dumitru, esti pierdut. Ce vina au avut suporterii? suporterii stelei au incercat sa dea o sansa, au incurajat echipa cu craiova, daca ciobanul nu stie sa aprecieze asta ce vina au suporterii? tot frustrat ramai, iti jur pe viata mea sa te fereasca sfantul sa ne intanlim vreodata din greseala.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează