FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 2-1

FOTO + VIDEO CS U Craiova o bate pe Dinamo, 2-1, și se apropie la 3 puncte de liderul Steaua » "Câinii" au ajuns la al treilea eșec consecutiv și se scufundă în clasament

FOTO: Cristi Preda +12   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 22:28

Partida dintre CS  U Craiova și Dinamo și-a respectat statutul de derby al etapei. Cele două echipe au oferit un meci spectaculos, cu multe ocazii de poartă. Oltenii s-au impus până la urmă, 2-1, toate golurile picând după pauză. La meciul jucat de craioveni în premieră în exil, la Severin, au asistat aproximativ 10.000 de oameni.

VEZI LIVETEXT

VEZI VIDEO

După o primă repriză fără goluri, în partea a doua a jocului cele două echipe au dat drumul la robinet și n-au oferit doar ocazii, ci și reușite.

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 55 cu o execuție de geniu. L-a lobat pe Brănescu, care s-a rezumat doar să privească mingea. AICI POȚI VEDEA REUȘITA

Sergiu Hanca a înscris primul gol pentru Dinamo în minutul 62, când a făcut ce a vrut cu apărarea Craiovei. În minutul 72, o centrare a lui Brigeag l-a păcălit pe Brănescu și a intrat în plasă.

Situația devine dramatică pentru Dinamo, care a ajuns la a 3-a înfrângere consecutivă în Liga 1. Este pe locul 8, cu 16 puncte și s-a distanțat de formațiile din play-off.

CS U Craiova adună 23 de puncte și se apropie la 3 lungimi de Steaua, care a pierdut pe teren propriu cu Gaz Metan. 

ECHIPELE DE START

CS U Craiova: Calancea - Brigeag, Acka, Kay, Vătăjelu - Popov, Zlatinski - Rocha, Băluță, Ivan - Măzărache 

Rezerve: L. Popescu – Kelic, Madson, A. Manea, Gustavo, Bancu, Rambe

Dinamo: Brănescu – Corbu, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Hanca, Busuladzici, D. Nistor – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr

Rezerve: Penedo Cano – M. Popescu, Nemec, Mahlangu, P. Petre, I. Șerban, Romera Navarro

 
 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (470)
chronic
chronic  •  17 Octombrie 2016, 22:46
Postat de sadiku pe 17 Octombrie 2016, 22:43

'' INCHITE '' ??????????? =))))))))))))))))))))))))))) batran prost =))))))))))))))))))))))))))))))))))) cred ca esti tac-suuu lui randoom =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

mariusica tu esti? ai bagat contul de hater?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Octombrie 2016, 22:44
Postat de ando89 pe 17 Octombrie 2016, 22:41

Iar am pierdut. Mă gândesc să-mi schimb nick-ul:))

Shumi2016?:))))

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  18 Octombrie 2016, 00:01
Postat de unico_biancorossi pe 17 Octombrie 2016, 23:44

.))ai ce ai cu persuii aia.)) sa revenim la fotbal, ca mai am 2-3 concluzii personale si ma retrag cel putin pana la urmatorul meci al lui Dinamo. deci : daca Ando va continua in 4-3-3 -ul asta de toata jena nu va bate decat cateva echipe, si alea acasa, si numai daca prind astia vreo zi norocoasa si ailalti ghinion sau lipsa de vlaga. asadar, a doua conclzuie e ca Ando o va cam parasi pe Dinamo, cat de curand. evident, rezultatele lui sunt sub orice asteptari, desi dupa 4 etape avea un frumos 3-1-0. a treia concluzie : finantatorul poate fi demis de noi ?..)) evident ca nu, nu avem noi, fanii, asemenea puteri magice, dar nu ar strica sa il inlocuim macar virtual vreo 2 ani cu nea abramovich.) sau macar cu cardurile lui.) deci, ce mai fac perushii ??.)

:) NU RISTI NICIO OCAZIE ..PENIBILULE..PUPI POKEMONII DIN TOATE POZITIILE.. MA FISTIC PE ASA ZISELE ANALIZE... HASTA LU GOGU.... AI TAI AU CASTIGAT..AI MEI AU PIEDUT..SO? VEZI DE AI TAI.. DA?

Vezi toate comentariile (470)
Comentează