FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - ASTRA 1-3

VIDEO Astra, prima victorie în play-off » Meci încins cu CS U Craiova, la Pitești

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 11:03

Astra a obținut prima victorie din play-off în deplasarea de la Pitești, contra lui CS U Craiova, scor 3-1.

Astra a început în forță, iar Alex Ioniță II a marcat al doilea cel mai rapid gol din istoria Ligii 1, după un minut și 22 de secunde.

Un minut mai târziu CS U Craiova a primit un penalty pentru intervenția lui Romario Moise asupra lui Băluță, dar Zlatinski a ratat lovitura de la 11 metri.

Mulțescu l-a schimbat pe mijlocașul bulgar în minutul 29, când pe teren a fost introdus Gustavo, iar Zlatinski a plecat direct la vestiare.

Astra și-a dublat avantajul în minutul 35, când Buș a profitat de pasivitatea lui Barthe și Kelici și l-a învins pe Calancea cu un șut la colțul scurt.

Mulțescu a reacționat din nou și l-a schimbat pe francezul cu cetățenie bulgară înainte de pauză, introducându-l în teren pe Burlacu. Barthe a repetat atitudinea lui Zlatinski și a mers direct la vestiare după schimbare.

Imediat după pauză, Craiova a primit un nou penalty, contestat vehement de jucătorii lui Marius Șumudică. Gustavo a înscris, iar centralul Bârsan a dus muncă de convingere cu fotbaliștii Astrei, care nu doreau să reia meciul, în semn de protest.

Scorul final a fost stabilit de autogolul lui Măzărache, din minutul 66. Acesta a deviat în proprie poartă o lovitură de cap expediată de Săpunaru.

Astra rămâne pe ultimul loc din play-out, dar se apropie la un singur punct de CS U Craiova, care ocupă poziția a cincea.

VIDEO CSU Craiova - Astra 1-3
Au marcat: Gustavo '52 (pen.)/Ioniță II '2, Buș '33, Săpunaru '66
*Zlatinski a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 4
Click AICI pentru liveTEXT

Echipele de start:

CS U Craiova: Nicolai Calancea - Radoslav Dimitrov, Renato Kelici, Alexandre Barthe, Nicuşor Bancu - Alexandru Mateiu, Vladimir Screciu, Hristo Zlatinski - Mihai Băluţă (cp), Andrei Ivan, Simon Măzărache
Rezerve: Mingote, Dumitraş, Bucurică, Burlacu, Fajici, Jazvici, Gustavo.
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Astra Giurgiu: Iliev Ivanov - Fabricio, Săpunaru (cp), Cristian Oros - Romario Moise, Boubacar, Takayuki Seto, Viorel Nicoară - Alexandru Ioniţă II, Sergiu Buş, Constantin Budescu.
Rezerve: Boşneag, Florea, Lovin, Balaure, Stan, Niculae, Piţian.
Antrenor: Marius Şumudică.

 
 

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (50)
iosif_vs
iosif_vs  •  15 Aprilie 2017, 21:34
Postat de rakanishu pe 15 Aprilie 2017, 21:31

Ai vazut ma ce au facut *** tai azi la handbal? App, vezi ca e eujen cap de lemn pe articolul ala cu multescu si bulgarii, du-te si zi-i si aluia ceva obiectiv... ***...

Samuiel Alpin aka obositorul_feudal sufera de depresie dupa infrangerea de la handbal, incearca sa-si refaca moralul cu cateva comentarii stupide de hater anti-stelist

aius
aius  •  15 Aprilie 2017, 14:39

Paste fericit,la toti oltenii,si anti-fcsb-istii!:)))

redshow
redshow  •  16 Aprilie 2017, 09:16

Cu Screciu de 10 milioane de euro si Ivan de nu stiu cate jdemilioane, psd-Olguta a fost hartie igienica pentru Sumi-bet si lotul lui de 10 jucatori si 5 oameni de pe strada ;)))) Pana si Sapunaru a jucat fotbal impotriva lor :)))

Vezi toate comentariile (50)
Comentează