FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-5

VIDEO+FOTO » FCSB se impune spectaculos cu CSU Craiova, 5-2, și devine lider în Liga 1!

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 22:54

FCSB a câștigat meciul de la Severin cu CSU Craiova, scor 5-2, într-una dintre cele mai frumoase partide ale sezonului. Echipa pregătită de Dică a urcat astfel pe locul 1 în campionat.

Roș-albaștrii au pornit în forță și Gnohere a deschis scorul după numai 44 de secunde, după o pasă a lui Florin Tănase. Trupa lui Dică a majorat diferența în minutul 33, când Teixeira a reluat superb din prima din mijlocul careului.

Florin Tănase și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 62, după ce a scăpat singur cu portarul datorită pasei lui Alibec, și l-a executat pe Calancea.

Oltenii au revenit 4 minute mai târziu și au majorat diferența după eroarea lui Larie, de care a profitat Burlacu. În minutul 69, Budescu a marcat și el, cu ajutorul lui Kelici.

Kelici și-a reparat greșeala după alte trei minute, când a reluat cu capul din 6 metri centrarea lui Gustavo.

Scorul final a fost stabilit de Florinel Coman, cu 7 minute înainte de final, după ce a trimis cu capul în poartă mingea centrată de Larie.

CSU Craiova se va întoarce după acest meci pentru partidele următoare pe noul stadion "Ion Oblemenco", acesta fiind ultimul joc disputat la Severin!

CSU CRAIOVA - FCSB 2-5
VIDEO / TEXT
Au marcat: Burlacu 66, Kelici 72 / Gnohere 1, Teixeira 34, Fl. Tănase 62, Budescu 
69, Fl. Coman 83

CS U Craiova: Calancea - Datkovici, Kelici, Ferreira - Martici, Screciu, Mateiu, Bancu  - Gustavo, Băluță (C), Mitriță
Rezerve: Mitrovici, Briceag, Roman, Radoslav, Burlacu, Mihăilă, Spahija

FCSB: Niță - Enache, Larie, Bălașa, Momcilovici - Nedelcu, Ov. Popescu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase (C) - Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Man, Alibec, Morais, Filip, Pintilii, Fl. Coman

Brigada de arbitri:

Arbitru central: Istvan Kovacs (Carei)î
Asistent 1: Vasile Marinescu (București)
Asistent 2: Ovidiu Artene (Vaslui)

 clasament

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (791)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  30 Octombrie 2017, 23:30
Postat de modestxxl pe 29 Octombrie 2017, 23:45

Tu pari băiat simpatic, Dinamo bate mâine fără drept de apel, metre!

cum , cum ? ce ziceai metre? sunt baiat simpatic , dar nu prea am dreptate ca va dam cu terenu` in cap? ia uite, ca am facut-o!!

1058749664169777
Budica Vasilica  •  30 Octombrie 2017, 16:39
Postat de dansy pe 30 Octombrie 2017, 09:26

Doua goluri din offside la Tanase si la Budescu(acesta a fost pe directia mingii care la sarit si a ajuns la alt FCSBist care i-a centrat lui Budescu-nerusinare din partea arbitrilor.FCSB a facut cel putin trei faulturi de minim portocaliu.Ce sa mai comentam??Numai voi de la GSP nu vbedeti niciodata nimic.!

Offsaid n-a fost ca n-a jucat mingea si n-a influentat faza, Craiova a fost de 2 lei aseara iar daca FCSB presa mai mult mai dadeau vreo 2-3. FCSB i-a campionatul pentru ca are 2 echipe complete care fiecare in parte poate lua campionatul si cupa si ce mai e de luat. Grupele UE sunt castigate in mare masura iar strugurii sunt acri vazuti din TV. Asta e toata lumea injura ciobanul ca a facut si a dres, pai hai sa ne uitam, Shakira e in parnaie, Dinamo se mai pregateste vreo 25 ani ptr CL, Craiova s-a divizat si renascut precum amiba de vreo cateva ori si este cum am vazut-o aseara, rapidu e la diviza n - 1 cu Copos in frunte si cine mai era p-acolo, Vasluiul s-a dus pe copca, Poli se bate la retrogradare cu fostul patron in persoana lui Jabba de Hut, si cat atata. Asta cioban necioban a facut o duba de bani cu echipa asta si o tine pe locurile de frunte. Deci gura mica realitatea ne doare.

tihi
tihi  •  30 Octombrie 2017, 14:30

Cine este cel mai antisimpatic si incult director sportiv din Romania?? Cati directori sportivi au fost intemnitati in puscariile tarii ?? Cine este cel mai arogant,nesimtit si neserios condamnat pentru fraude sportive din Liga 1 ??

Vezi toate comentariile (791)
Comentează