FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - FC VOLUNTARI 0-4

VIDEO+FOTO » Derby-ul Ilfovului a fost câștigat categoric de FC Voluntari, 4-0! Chiajna a fost din nou dezavantajată la unul dintre goluri

Foto: Alex Nicodim +9   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2016 22:53

FC Voluntari s-a impus pe terenul celor de la Concordia Chiajna în derby-ul Ilfovului, scor 4-0, într-un meci din etapa a doua.

CONCORDIA CHIAJNA - FC VOLUNTARI 0-4 
VIDEO / TEXT
Au marcat:
Novac 61, Căpățână 76, Ivanovici 84, Bălan 90+1
Eliminare:
Grădinaru (Chiajna) 50

La începutul reprizei secunde, Chiajna a rămas în 10 oameni după ce Grădinaru a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault la Coman și a fost eliminat.

Apoi, băieții lui Florin Marin au marcat în minutul 61 prin Daniel Novac. Golul mijlocașului de 28 de ani însă a fost marcat dintr-o poziție de ofsaid, acesta fiind cu o jumătate de gheată în spatele ultimului fundaș.

Greșeala de astăzi este a treia împotriva Chiajnei în tot atâtea meciuri, după ce ilfovenilor nu li s-a dat două lovituri de la 11 metri în finala Cupei Ligii și cu CFR Cluj.

Tânărul Mihai Căpățână a marcat și el în minutul 76, după ce Tincu a trimis greșit cu capul în spate. Cu 5 minute înainte de final, Ivanovici și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după ce a profitat de ratarea lui Bălan. Scorul final a fost stabilit de Bălan, care s-a luptat în careul advers și a trimis balonul printre picioarele lui Bălgrădean.

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Feussi, Tincu, Mamele, Bucurică - Melinte, Bruno Madeira - Grădinaru, M. Cristescu, N. Roșu - Pena
Rezerve: Gudea, M. Constantinescu, Bărboianu, R. Răducanu, A. Cristea, Râsdan, Serediuc

FC Voluntari: Bornescu - Filipov, Balaur, Maftei, A. Coman - Moke, Novac - Popadiuc, L. Marinescu, Ivanovici - Cernat
Rezerve: Balauru, Cazan, Tăbăcariu, Tudorică, Căpățână, A. Voicu, Ad. Bălan

 
 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (47)
blatistu49
blatistu49  •  02 August 2016, 00:19

ba prostilor chiar nu dati seama ca sajucatla PARIURIsate comune traiesc din pariuri fara spectatori f audienta tinute la numar

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  01 August 2016, 23:40
Postat de samertx pe 01 August 2016, 23:34

Există și varianta lipsei de valoare a arbitrului?

NU STIU..ZI TU CA ESTI APROAPE..DA ZIC EU..CA LA SMECHERII..NU NE INTRECE NICI DRQ :))))) AI VAZUT MECIUL? CE ALTE MARI GAFE AI MAI VAZUT DE ESTI ASA DE CATEGORIC?

samertx
samertx  •  01 August 2016, 23:34
Postat de tzusti_reloaded pe 01 August 2016, 23:29

:) VOIT SAU IN VOIT? ACEASTA I INTREBAREA

Există și varianta lipsei de valoare a arbitrului?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează