FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - OŢELUL GALAŢI 1-1

Galerie FOTO şi VIDEO » FC Braşov şi Oţelul Galaţi şi-au împărţit punctele după rezultatul de 1-1

Foto: Bogdan Bălaș +8   FOTO
Foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 23:05

FC Braşov şi Oţelul Galaţi au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1, după ce în majoritatea timpului braşovenii au condus partida. Trei jucători de la formaţia moldoveană au debutat în Liga 1: Plopeanu, Cucu şi Miron.

La 10 minute de la începutul meciului, Cătălin Munteanu a faultat în careu, iar Alexandru Zaharia a înscris din lovitură de la 11 metri.

Opt minute mai tîrziu, Constantinescu şi-a intrat în mînă şi a avut o ocazie mare de gol după ce a reluat din voleu, însă un adversar a reuşit să degajeze mingea. După două minute, acelaşi Constantinescu a şutat de la 25 de metri, iar balonul a trecut milimetric pe lîngă poarta lui Plopeanu.

În minutul 76, Constantinescu a înscris cu capul, după o centrare a lui Păun, iar peste 4 minute, fotbalistul Oţelului, Murgoci, a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

VEZI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A MECIULUI

Echipele de start:

FC Braşov: Fl. Iacob, Străuţ, R. Machado, Diogo Santos, Sergio Rodrigues - Enceanu, Aganovici, C. Munteanu, M. Constantinescu - C. Cristea - Grigorie
Rezerve: D. Mutu, Păun, Barna, Leko, H. Popa, Buga, Ciocîlteu

Oţelul Galaţi: Plopeanu - Mişelăricu, Sipovici, Pecha, Murgoci - D. Popescu, S. Cucu, V. Gheorghe, Advici - Al. Zaharia, Tudorie
Rezerve: Vlasie, Ciftci, Miron, C. Cristea, Silviu Ilie, Stoian, Paulinho

0-1, Alexandru Zaharia


1-1, Marian Constantinescu

FC Braşov şi Oţelul se întâlnesc la poalele Tâmpei într-un duel de tradiţie din fotbalul românesc, un duel ajuns astăzi la episodul 43.

Din păcate, ambele echipe se află în situaţii deloc pe placul fanilor. Braşovul a încasat 10 goluri în cele 3 meciuri oficiale din 2014/15, iar în campionat are zero atît în dreptul golurilor marcate, cît şi al punctelor. De partea cealaltă, gălăţenii s-au calificat în "sferturile" Cupei Ligii, dar în Liga 1 au luat 4 goluri de la Dinamo fără să înscrie, iar în runda a doua au pierdut atît partida cu Chiajna, cît şi 3 jucători, toţi eliminaţi.

Primul meci între cele două a avut loc în stagiunea în care gălăţenii au promovat, 1986/87, pe 2 noiembrie 1986, Braşov-Oţelul 4-1 (Zoltan Kadar dublă, Ioan Kramer, Marian Mărgărit, respectiv Haralambie Antohi). "Stegarii" erau antrenaţi din teren de Costică Ştefănescu, cel care se afla în postura de antrenor-jucător.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 00:58
Postat de titelb pe 11 August 2014, 21:23

Go, go Brasov in B

nu ma opun.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 00:57
Postat de adi_stelistul pe 12 August 2014, 07:12

Si uite cum gazdele au reusit o singura victorie in aceasta etapa. Dar victoria aceea a fost de fapt si surpriza etapei, victoria Botosaniului cu Astra.

si ce surpriza..)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 00:57
Postat de vasy86le pe 12 August 2014, 09:43

Degeaba ii sariti in cap si il faceti de tot rahatul, omul a vrut sa degajeze si a dat pe langa minge, direct in adversar.. se intampla si la case mai mari.

oricum ar trebui sa puna ghetele in cui. si el si pancu si mai sunt cativa matusalemi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează