FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS U CRAIOVA 2-1

FOTO și VIDEO Steaua se impune în fața Craiovei și se distanțează în fruntea clasamentului

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +14   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 17:16

Steaua s-a impus în fața formației CS U Craiova cu scorul de 2-1 și se distanțează la șase puncte în fruntea clasamentului.

FINAL » Steaua - CS U Craiova 2-1
De Amorim '17, Boldrin '75/Vătăjelu '41
liveTEXT/VIDEO

După doar zece minute de joc, Boldrin a centrat în careu, dar Florin Tănase nu a reușit să trimită în poartă din câțiva metri. Steaua a deschis scorul în minutul 17, prin lovitura de cap a lui De Amorim, după o centrare expediată de Gabi Tamaș.

Laurențiu Reghecampf a fost nevoit să-l schimbe pe Florin Tănase în minutul 29, din cauza unei accidentări, iar în locul său a intrat Dennis Man, aflat la debutul pentru roș-albaștri.

Vătăjelu a restabilit egalitatea înainte de pauză, cu un șut care a lovit bara înainte de a intra în poartă, după o pasă a lui Băluță.

steliștii au scăpat cu bine după o contraatac extrem de periculos al Craiovei, finalizat cu șutul lui Băluță, pe care Niță l-a reținut însă în doi timpi.

Steaua a primit penalty cu un sfert de oră înainte de final, după ce Acka a atins mingea cu mâna. Oltenii au protestat vehement, susținând că hențul a fost comis în afara careului, însă centralul Radu Petrescu nu a mai revenit asupra deciziei, iar Boldrin a înscris de la punctul cu var.

Vătăjelu a ratat ocazia egalării pe final, dar șutul său a fost expediat pe direcția portarului și a fost reținut cu siguranță de Niță.

Steaua este în continuare lider în Liga 1, cu 26 de puncte, la șase de CS U Craiova. Oltenii sunt pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Viitorul.

Echipele de start:

Steaua: Niță - Tamaș, Toșca, Moke, Momcilovici - Muniru, Bourceanu - De Amorim, Boldrin, Ad. Popa - Fl. Tănase
Rezerve: Stăncioiu, Tudorie, Man, Golubovici, Jakolis, Ov. Popescu, Enache

CS U Craiova: Calancea - Briceag, Kelici, Acka, Vătăjelu - Băluță, Zlatinski, Rocha - Gustavo, A. Ivan, Măzărache
Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Graca, Bancu, Manea, Screciu, Kay

 
 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (698)
haideusicfr
haideusicfr  •  03 Octombrie 2016, 11:31
Postat de zecs93 pe 03 Octombrie 2016, 00:16

Incredibil ce hotzie fara nedescris asistam in acest campionat unde fcsb e purtata pe brate de arbitrii, azi gol din offside si penalty inventat, a cata oaraaaaaaaa baaaaaaaa mai trageti cu *** de vale ?? Dinamo ar face mai bine sa se retraga si sa se mute din acest campionat mizerr, unde cl0aca fcsbista trebuie sa castige titluri din ordinu tovarasului maior sergent Alexandru Deaconu !!!!

Steaua ,Steaua uber alles!

zecs93
zecs93  •  03 Octombrie 2016, 03:30
Postat de larisa_i pe 03 Octombrie 2016, 00:44

Sa-ti explic si tie, prostule: nu are importanta daca a fost sau nu intentie cand pui mana pe minge; in al doilea rand craioveanul a atins prima data mingea in afara careului, dar ea se plimba pe mana lui (desi el vroia sa scape de ea) in timp ce el a avansat in careu. Arbitrul de margine a vazut probabil ultima parte, cum toti am vazut asta live. Daca era arbitrul central chitit sa dea penalty pentru Steaua, ar fi facut-o mai devreme cand diversi stelisti au acuzat faulturi in careu.

se plimba pe mana lui si cand sa saturat de plimbare a intrat in casa, taci dreaaku de prost, travestitule, ai nick de femeie, sa fi oare femeia barbat cu tate ?? Pleaca la h0itu tau de echipa si furati macar in liniste, nu in auzu sirenelor !!

zecs93
zecs93  •  03 Octombrie 2016, 03:25
Postat de conasu_boeru pe 02 Octombrie 2016, 23:20

Printre altele a promovat CSU Craiova și Sportul în Liga I, a câștigat campionatul Moldovei cu Sherif Tiraspol, a fost secundul lui Iordănescu la națională, a lui Lucescu la Galatasaray I și la alte 3-4 echipe !!! Ti-am amintit, acum esti mai informat sper că nu mai bati campii !

A fost si selectionerul Moldovei la Euro. Ma rog, fcsbisti nu prea stiu fotbal, ei doar vad la TV dar nu inteleg nimic la ce se uita !!!

Vezi toate comentariile (698)
Comentează