FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

VIDEO + FOTO Xpectaculos! » FCSB salvează un punct la Ovidiu, după un meci nebun, cu 4 goluri. CFR o poate egala cu 7 zile înaintea finalei pentru titlu

FOTO: Cristi Preda +10   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 17:31

FCSB a remizat cu Viitorul la Ovidiu, 2-2, după ce echipa lui Hagi a avut, la un moment dat, un avantaj de două goluri, spre finalul primei reprize. 

Gazdele au deschis scorul, meritat, după 19 minute. Vînă a trimis o bombă direct în vinclul porții lui Bălgrădean, care n-a avut nicio reacție.

Se putea face 2-0 în minutul 32, când Bălgrădean a scăpat o minge direct în picioarele lui Cicâldău, însă mingea trimisă de mijlocaș a lovit bara. Campioana României a mai avut o șansă de a marca în minutul 34, când Ianis Hagi a șutat pe centrul porții de la 16 metri.

S-a făcut până la urmă 2-0, când Gavra nu l-a mai iertat pe Bălgrădean. Atacantul care nu avea niciun gol până la acest meci a șutat puternic din interiorul careului și a înscris.

În fața unui adversar inexistent în primele 40 de minute, Viitorul putea puncta încă o dată. Cicâldău a fost găsit într-o poziție ideală, dar lovitura lui cu capul din 6 metri s-a dus pe lângă poartă.

Finalul de repriză a găsit-o și pe FCSB în atac. În minutul 43, Cojocaru a avut o paradă de excepție la o execuție a lui Budescu din lovitură liberă. FCSB a marcat până la urmă în ultimele momente de joc din prima parte. Man a ajuns la o minge trimisă în fața porții, șutase total aiurea, dar Cojocaru a respins mingea în poartă. Arbitrul l-a creditat pe atacant cu reușita. 

După pauză, FCSB a fost o altă echipă. Intrările lui Teixeira și Gnohere au transformat-o în bine. Primul a avut o ocazie în minutul 54, însă șutul său a fost respins de portarul gazdelor. În minutul 56, Cojocaru s-a văzut învins de Constantin Budescu. Liderul FCSB-ului a executat perfect o lovitură liberă și a punctat.

Teixeira putea marca și el în minutul 69, însă mingea trimisă de el a lovit bara.

Tot oaspeții au fost cei care au controlat și finalul de joc, au mai avut câteva șanse de a marca, dar nu au reușit să înscrie golul victoriei și le dau din nou șansa celor de la CFR să-i egaleze în fruntea Ligii 1.

FCSB adună 42 de puncte, e pe primul loc, cu 3 puncte peste CFR Cluj, care joacă mâine, cu Poli Iași. Viitorul este pe locul 4, cu 30 de puncte.

Etapa viitoare, FCSB are meci cu CFR Cluj, pe teren propriu.

clipboard01

FINAL VIITORUL - FCSB 2-2 (Vînă 19, Gavra 36 / Man 45, Budescu 55)

VEZI LIVETEXT PARTIDA! / VIDEO AICI

Echipele:

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Țâru, Ghiță, Cr. Ganea - Cicâldau, T. Băluță, Vînă - Mățan, Gavra, I. Hagi
Antrenor: Gheorghe Hagi
Rezerve: Buzbuchi, De Noojer, Casap, Hodorogea, Drăguș, Căpușă, Lima 

FCSB: Bălgrădean - Benar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec
Antrenor: Nicolae Dică
Rezerve: Vlad, Teixeira, Coman, Morais, Gnohere, Filip, Nedelcu 

***

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (514)
danut1971
danut1971  •  22 Aprilie 2018, 13:19

arbitrul salveaza un punct la ovidiu

danut1971
danut1971  •  22 Aprilie 2018, 11:43

arbitrul a inventat din nou o lovitura libera inexistenta pentru fcsb-ei!rusineee

dansy
dansy  •  22 Aprilie 2018, 09:14

Ca de obicei GSP nu scrie nimic despre cum s-a dat acea luvitura libera FCSB-ului din care Budescu a marcat.Prea usor s-a dat.Daca nu era FCSB nimeni nu primea acea lovitura.Apoi in repriza a doua a fost un fault in careul FCSB-asemanator 99% cu cel pe care l-a primit FCSB in meciul cu Craiova.Contra Craiovei s-a dat penalty.Impotriva FCSB nu s-a dat.Pai aceste lucruri nu le vedeti mai gazetarilor sau va faceti ca nu le vedeti??????Rusine!

Vezi toate comentariile (514)
Comentează