FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1/GSPTV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

liveVIDEO de la 20:30, Pandurii - Dinamo » Strategie cu "galbene" » Şase dinamovişti sînt la un pas de suspendare

În tur, Niculae a marcat al doilea gol al victoriei dinamoviste, 2-0, în faţa gorjenilor
În tur, Niculae a marcat al doilea gol al victoriei dinamoviste, 2-0, în faţa gorjenilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 13:16

Moţi, Grigore, Luchin, Rus, Strătilă şi Niculae sînt la un pas de suspendare. "Cîinii" plănuiesc să fie avertizaţi la Tîrgu-Jiu ca să stea etapa următoare, cu Sportul, întrucît urmează meciuri de foc.

Liviu Ciobotariu s-a cufundat în vizionări şi analiza prestaţiilor adversarului de azi, Pandurii Tîrgu-Jiu, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Antena 1 şi GSP TV, pentru a obţine o victorie vitală în lupta pentru titlu, dar roş-albii se gîndesc şi la viitoarele confruntări.

Nu mai puţin de şase fotbalişti importanţi sînt la un singur cartonaş galben de suspendare. Aproape toată apărarea, Moţi, Grigore şi Luchin, plus Rus, Strătilă şi golgeterul Ligii 1, Marius Niculae. Şefii lui Dinamo plănuiesc ca unii jucători să fie avertizaţi azi pentru a putea să-şi ispăşească suspendarea în meciul următor, de pe teren propriu, cu Sportul, o echipă ce s-a despărţit de 12 jucători în această iarnă şi care pare un adversar facil. "Cîinii" s-au gîndit să gestioneze situaţia aşa întrucît după partida cu "studenţii" urmează trei "războaie" ce pot fi hotărîtoare în lupta pentru titlu: cu Oţelul (în deplasare), cu FC Vaslui (acasă) şi cu Rapid (în deplasare).

2,10 e cota oferită de Gamebookers pentru o victorie a lui Dinamo cu Pandurii. Bucureştenii sînt favoriţi deşi nu au mai învins pe terenul din Tîrgu-Jiu din 2007

Inbox:

- Petre Grigoraş, antrenor Pandurii: "Va fi un meci dificil cu Dinamo, dar putem cîştiga dacă vom avea determinare şi ambiţie mai mare decît «cîinii». Trebuie să alergăm mai mult decît ei pentru că, luaţi individual, dinamoviştii sînt mai valoroşi decît noi. Vrem un rezultat bun, adică victoria".

- Suporterilor dinamovişti le-au fost alocate 200 de bilete pentru meciul de la Tîrgu-Jiu, însă "cîinii" vor să vină în număr mai mare şi să-şi cumpere tichete de la stadion.

- Curtean nu va face deplasarea la Tîrgu-Jiu cu echipa, el fiind în urmă cu pregătirea.

- Terenul de la Tîrgu-Jiu se prezintă în condiţii foarte bune, chiar dacă în ultimele zile acesta a fost moale şi exista riscul ca bucăţi din gazon să se rupă la contactul cu gheaţa.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (16)
saviola2_8
saviola2_8  •  10 Martie 2012, 18:09

meci sigur pentru pariuri! dinamo e la al doilea amical consecutiv! mai urmeaza 2 amicale cu ceahlau si petrolul:| care le aveti cu pariurile jucati 2 solist , sau handicap +2.

member
member  •  10 Martie 2012, 14:56
Postat de red77 pe 10 Martie 2012, 08:28

vladane au bagat astia net in puscarie ?!!?

au bagat mah si pe acolo oricum campionatu asta nu-l luati voi mah ca nu meritati mai bn il ia echipa cailor ferate maghiare decat potaile

aldo_m
aldo_m  •  10 Martie 2012, 11:16

o sa fie un meci greu pandurii sant SATELITUL stelei ultima data din stenograme gigi nu-i platise pt o victorie ,piti ai batea obrazu ca nu le-a dat BANU celor de la pandurii

Vezi toate comentariile (16)
Comentează