FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Liviu Antal revine în Liga 1, după 6 luni » Semnează pe doi ani și ar putea debuta în weekend

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 14:56 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 15:00

Extrema Liviu Antal (33 de ani) revine în Liga 1, după 6 luni în Ungaria. Va semna un contract pe două sezoane cu CS Mioveni.

Plecat în ianuarie 2022 din Liga 1, de la UTA, Liviu Antal se întoarce în România după experiența din Ungaria.

Startul Ligii 1 găsește 6 echipe cu spatele la zid » Cum arată lupta pentru evitarea retrogradării + Care sunt echipele cele mai expuse
RETROGRADARE
Startul Ligii 1 găsește 6 echipe cu spatele la zid » Cum arată lupta pentru evitarea retrogradării + Care sunt echipele cele mai expuse

Liviu Antal semnează cu CS Mioveni

Campion cu Oțelul Galați, Antal a evoluat în ultimele 6 luni la două formații din Ungaria: Haladas (a doua divizie) și Zalaegerszeg (prima divizie). 

Acum, Antal va semna o înțelegere pe doi ani, din postura de jucător liber de contract, cu formația lui Alexandru Pelici.

„Ar putea juca vineri, cu Hermnnastadt, dacă îi va veni la timp cartea verde”, a spus directorul sportiv al clubului, Daniel Barbu, pentru GSP.ro

250.000 de euroe cota lui Liviu Antal

De-a lungul carierei, Antal a mai jucat la FCM Tg. Mureș, Oțelul, FC Vaslui, Genclerbirligi, Beitar Ierusalim, Hapoel Tel Aviv, Pandurii, CFR Cluj, Zalgiris, UTA, Haladas și Zalaegerszeg.

Antal devine al treilea jucător care ajunge la formația din Mioveni în această vară, după portarul Flavius Croitoru și extrem Cristi Dumitru.

Ce mutări a realizat CS Mioveni în această vară

  • ANTRENOR: Alexandru Pelici (confirmat)
  • VENIRI: Fl. Croitoru (FC Argeș), Cr. Dumitru (FCSB), Mario Iordache (CS Mioveni II)
  • REVENIRI: A. Călin (Dăești), C. Șerban (Dăești), Fl. Șerban (Șeimbăr), S. Ivan (Slobozia)
  • PLECĂRI: Tomczyk (Poli Iași), L. Dumitriu (Petrolul), Wright (liber), D. Toma (FCSB II), R. Ducan (FCSB), Raicea (FCU Craiova), Lixandru (FCSB)

VIDEO Gabriel Paraschiv, despre cum a ratat transferul la FCSB: „Trebuia să mă duc eu la Marius Stan să mă rog să-mi dea drumul. Nu era cazul”

Citește și: 

FRF a publicat noul top al Academiilor de Copii și Juniori » Echipa-surpriză care a trecut peste FCSB + sancțiuni pentru FCU Craiova și Hermannstadt

Dezvăluirile unui campion în Liga 1: „Cea mai mare dezamăgire a carierei a fost cu Manchester United, în Ligă. Pe teren, am fost anunțat că nu sunt în lot, m-a durut foarte tare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează