FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI

Liviu Antal despre cum s-ar putea îndrepta situaţia la echipă: "E nevoie de el, altfel FC Vaslui nu se mai menţine"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 20:12

Vedeta lui FC Vaslui, Liviu Antal, îşi doreşte să intre pe teren la meciul de mîine împotriva Stelei, dar numai dacă se vor plăti o parte din banii restanţi. Totuşi, mijlocaşul moldovenilor nu crede că situaţia se va îmbunătăţi pînă mîine.

”Sperăm ca meciul să se dispute, dar pentru asta este nevoie de domnul Porumboiu. Dacă se vor achita restanţele, atunci vom juca şi sînt sigur că o vom face cît putem de bine, nu plecăm cu capul plecat în Ghencea.

Dar, nu ştiu, nu cred, totul depinde de nea Adi. Dacă nu va fi alături de noi, atunci va fi foarte greu pentru FC Vaslui să se menţină.

N-are rost să ne ascundem. Dacă situaţia financiară era mai bună, atunci şi noi poate eram mai bine în clasament”, a spus Antal la Digisport.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
rdanutz
rdanutz  •  11 Aprilie 2014, 10:39
Postat de unico_biancorossi pe 10 Aprilie 2014, 23:38

ia- duceti-va ba voi inapoi de unde ati venit, si lasati-ne. fotbal artificial, echipe fara istorie si fara suporteri, experimente de duzina.

Fara suporteri si experiment de duzina ... parca e la Diiii Nam oooooo :O

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Aprilie 2014, 23:38

ia- duceti-va ba voi inapoi de unde ati venit, si lasati-ne. fotbal artificial, echipe fara istorie si fara suporteri, experimente de duzina.

shab
shab  •  10 Aprilie 2014, 22:51
Postat de disc22 pe 10 Aprilie 2014, 22:34

Dupa cate comentarii ai pe pagina gsp,se vede ca tu esti "mucosul" care sta toata ziua pe calculator comentand pagini de sport si jignind.

Am eu o teorie conform careia prostilor trebuie sa le reamintesti in mod constant ca sunt prosti, pentru ca altfe, prosti fiind, uita. Ghesepeul colcaie de prosti, de unde si numarul mare de postari. Totusi, nu sunt de acord cu partea referitoare la jigniri. Nu sunt jigniri, sunt constatari.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează