FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

video Se plânge înainte de FC Voluntari - FCSB: „N-am vrut pe Arena Națională, toată lumea știe adevărul”

Liviu Ciobotariu e deranjat că partida dintre FC Voluntari și FCSB se va juca în cele din urmă pe Arena Națională, deși s-a insistat pentru ca jocul să se dispute în Giulești
Liviu Ciobotariu e deranjat că partida dintre FC Voluntari și FCSB se va juca în cele din urmă pe Arena Națională, deși s-a insistat pentru ca jocul să se dispute în Giulești

Articol de , - Publicat vineri, 13 mai 2022 18:55 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 19:07

Liviu Ciobotariu e deranjat că partida dintre FC Voluntari și FCSB se va juca în cele din urmă pe Arena Națională, deși s-a insistat pentru ca jocul să se dispute în Giulești. Antrenorul ilfovenilor e de părere că acest aspect nu face decât să alimenteze suspiciunile rivalelor din campionat.

Liviu Ciobotariu, înainte de FC Voluntari - FCSB: „Nu voiam să jucăm pe Arena Națională”

- Domnule Ciobotariu, ce așteptări aveți de la meciul cu FCSB?

- Din păcate pentru noi, n-am avut timp să pregătim prea mult meciul cu FCSB. Ne-am întors miercuri seara, joi am făcut o refacere și vineri am urmărit starea jucătorilor. Trebuie să trecem de la o stare la alta, de la euforia finalei Cupei la ceea ce avem de făcut. Va fi un joc greu, cu o echipă care vrea titlul, supermotivată. La noi s-a acumulat o stare de oboseală. Eu sunt încrezător, deși jucăm pe Arena Națională. Sincer, nici eu, nici jucătorii nu ne-am dorit să jucăm acolo.

CFR încearcă stimularea Voluntariului pe filieră PSD » Jocuri politice la titlu pe axa Rus-Năstase-Pandele!
LUPTA LA TITLU
CFR încearcă stimularea Voluntariului pe filieră PSD » Jocuri politice la titlu pe axa Rus-Năstase-Pandele!

- De ce?

- Nu vrem să dăm naștere la discuții. Toată lumea știe că acest stadion este "casa" FCSB-ului. Mie îmi place stadionul, dar din acest motiv nu am vrut acolo. Acum asta e, vom juca acolo și gata.

- Dumneavoastră sunteți nemulțumit de stadion, cei de la FCSB de arbitru.

- Nici nu știu cine e.

- Se pare că va fi Horațiu Feșnic, un arbitru care a făcut junioratul la CFR.

- Păi, n-a arbitrat în Cupă? Serios? La două zile vine la noi. Și noi jucăm la trei zile. Asta e, chiar nu mă interesează arbitrajul. Sunt focusat pe alte lucruri.

- Acest meci a dat naștere multor controverse în spațiul public. Vă deranjează?

- Am văzut și eu, pentru că urmăresc emisiunile sportive. Am văzut că sunt discuții. Tocmai de asta nu am vrut să jucăm pe Arenă. Și eu, și jucătorii. Dar dacă așa s-a decis, ce să fac? Dacă am fi jucat aici, la noi, lucrurile ar fi stat altfel. Statistic, noi am fost foarte buni acasă. Și CFR-ul ne-a bătut greu, cu FCSB am făcut 0-0. E un teren incomod.

- E greu de gestionat o astfel de situație?

- Da, trebuie să o gestionez foarte bine. Tu dacă ai fi în locul meu ce ai face? Te-ar interesa Cupa, dar și campionatul! Voi vedea cum voi alege echipa. Depinde și de starea de oboseală a echipei.

- Dumneavoastră ce ați alege? Cupa sau locul 4?

- Păi, să o luăm pe rând. Dacă noi am reuși un rezultat de egalitate și am câștiga la Pitești, ne-am asigura locul 4. Pe de altă parte, jucăm finala Cupei, pe care nu o joci în fiecare zi. Vrem să o câștigăm. Trebuie să mă gândesc bine. Dar asta în funcție de starea jucătorilor. E foarte important.

35 de leicostă cel mai ieftin bilet la FC Voluntari - FCSB

E clar că FCSB va avea mult mai mulți suporteri. Și aici, la Voluntari, dacă am fi jucat, tot ea ar fi avut mai mulți suporteri. E o echipă titrată, iubită, o echipă care an de an se bate la titlu, e clar că are mulți susținători

Am tot zis că titlul nu e jucat. În fotbal se poate întâmpla orice. Iată că s-a ajuns la vorba mea și că se decide în ultimele două etape tot

Liviu Ciobotariu, antrenor Voluntari

Tot ce trebuie să știi înainte de FC Voluntari - FCSB

Revine cu CFR Cluj? Anunțul făcut de Petrea despre vedeta FCSB
FCSB
Revine cu CFR Cluj? Anunțul făcut de Petrea despre vedeta FCSB
CCA confirmă GSP.RO » Fostul jucător de la CFR Cluj arbitrează FC Voluntari - FCSB!
FCSB
CCA confirmă GSP.RO » Fostul jucător de la CFR Cluj arbitrează FC Voluntari - FCSB!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (27)
paolo15
paolo15  •  14 Mai 2022, 08:00
Postat de vasileroaita pe 13 Mai 2022, 22:00

Nu oaspeții au cerut... Nașul i-a ordonat finului!!

Stai, in mare, cam 5-6 ore pe zi p-aici. Cu atata experienta jurnalistica, doar la atât de duce capul? Dacă dispare ciobanu' mâine, împotriva cui o sa miorlăi?

baddog26
baddog26  •  13 Mai 2022, 23:13
Postat de vasileroaita pe 13 Mai 2022, 22:00

Nu oaspeții au cerut... Nașul i-a ordonat finului!!

Spui niste prostii mai mari ca tine.Regulamentul e clar, cu 10 zile inaintea meciului,echipa gazda poate alege stadionul pe care sa joace fara ca echipa oaspete sa poata interveni.Daca nu s a respectat termenul respectiv, echipa oaspete are dreptul sa refuze sa joace pe anumite stadioane.Volunatariul, nu a anuntat stadionul pe care urma sa joace, au ales Giulesti cu 6-7 zile inaintea meciului si cei de la FCSB, nu au fost de acord decat cu varianta AN.

vasileroaita
vasileroaita  •  13 Mai 2022, 22:05
Postat de luciann pe 13 Mai 2022, 20:19

Cate puncte a luat Voluntariul...CFR-ului?:)))

Câte a putut! Au luptat ca la Posada, dar diferența de valoare a decis. Cu FCSB vor lupta... cum a luptat Farul, Argeșul și CSU!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează