FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Liviu Ciobotariu se teme de un dezastru la Vaslui: "Mi-e să nu se stingă lumina!" » Ce replică dă Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 aprilie 2014 14:29

FC Vaslui e pe poziţie de Europa, locul 4 în Liga 1, dar antrenorul Liviu Ciobotariu anunţă probleme financiare mari la club.

"Vaslui trece printr-o perioadă foarte grea. Niciodată în istoria acestui club nu au mai fost aşa momente. Aceşti jucători ar trebui să fie eroi pentru ceea ce fac în momentul de faţă.

Numai eu ştiu cum îi motivez. Nu am luat licenţa pînă în momentul de faţă, însă mi-aş dori ca nu cumva să se stingă lumina şi să se închidă uşa", a declarat Liviu Ciobotariu, conform Dolce Sport.

Însă finanţatorul Adrian Porumboiu îi linişteşte pe vasluieni: "Clubul are şanse să ia licenţa, e uşor anul acesta, nu sînt probleme".

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
cobra_z
cobra_z  •  01 Aprilie 2014, 16:25

nu m-as mira daca porumboiu e in spatele arbitrajelor antidinamo cu pandurii si petrolul...si cu alt "mic" ajutor in meciul cu brasov a ajuns pe locul 4...pai daca banutii se duc pe arbitrii , de unde altii si pt jucatori ?...acum asteptati banii de la uefa ca altii nu-s...

eucutine
eucutine  •  01 Aprilie 2014, 15:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

vezi ca- i doar teava (groasa, ce-i drept), calorifer in canal nu exista!

ando89
ando89  •  01 Aprilie 2014, 15:07

Compania de stat chineza pentru mancare, bautura si distractie anunta semnarea unui contract urias de o suta miliarde de dolari cu o tara din Europa de est. Vor construi un stadion de jumatate de milion de locuri, echipa de un miliard de euro, o linie submarina de tren de mare viteza si o autostrada suspendata pana aproape de Muntii Carpati si pesterile subterane unde acum cinci mii de ani se faceau nave superluminice. Nu-i vorba de Bucuresti si Steaua cum s-ar crede. Se pare ca o companie din Vaslui ofera la schimb anual un milion de tone de franzela feliata in pungi de nailon, o suta de taurasi, cativa carlani, o mie de purcelusi de lapte si dansatoare fara numar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează