FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Liviu Ganea joacă la 0!

Liviu Ganea şi-ar putea pierde locul de titular în meciul din Giuleşti, cu Rapid
Liviu Ganea şi-ar putea pierde locul de titular în meciul din Giuleşti, cu Rapid

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 martie 2011 21:42

Ioan Andone l-a criticat pe atacantul său, iar cifrele îi dau dreptate: Liviu nu a tras nici măcar un şut pe poartă în două meciuri

Dinamo suferă la capitolul eficienţă în 2011! Compartimentul ofensiv, cel mai bun din Liga 1, cu 43 de reuşite, nu-şi regăseşte pofta de gol în primele două etape de la reluarea sezonului. Cu Sportul (1-0) şi cu Pandurii (2-2) au marcat doar mijlocaşii. Cătălin Munteanu în "Regie", Torje şi Alexe cu gorjenii, iar pe ultimul Andone se gîndeşte să-l urce în avanposturi.

Dănciulescu şi Ganea au fost titularizaţi de fiecare dată. Căpitanul şi-a creat ocazii, dar a ratat, în timp ce Liviu nu a reuşit nici măcar să apară în gura porţii! Atacantul de 23 de ani a fost luat în colimator de Ioan Andone la finalul partidei cu gorjenii. " Liviu Ganea nu mai e cel pe care îl cunosc, nu este în formă deloc. Pierde multe dueluri, nu ştie să iasă să primească pasa, deşi are cine să-i dea, şi pierde multe mingi. E clar că nu mai e fotbalistul de anul trecut", a zis "Fălcosul" la conferinţa de presă.

Analiza celor de la Digital Soccer Project îi dă dreptate antrenorului: în cele 144 de minute jucate de Ganea în cele două partide din acest sezon nu a tras nici un şut pe poartă, avînd doar o încercare necadrată.


5 goluri şi trei pase decisive a reuşit Liviu Ganea în prima parte a campionatului, în cele 16 partide jucate în Liga 1

Parametrii lui Liviu Ganea cu Sportul:
Mingi jucate: 32
Mingi pierdute: 16
Driblinguri utile: 0
Accelerări: 0
Lovituri de cap ofensive: 5
Pase filtrante utile: 0
Şuturi pe poartă: 0

Parametrii lui Liviu Ganea cu Pandurii:
Mingi jucate: 19
Mingi pierdute: 13
Driblinguri utile: 0
Accelerări: 0
Lovituri de cap ofensive: 2
Pase filtrante utile: 0
Şuturi pe poartă: 0

Ce a făcut Dănciulescu cu Pandurii:
Mingi jucate: 34
Mingi pierdute: 14
Driblinguri utile: 0
Accelerări: 0
Lovituri de cap ofensive: 4
Pase filtrante utile: 0
Şuturi pe poartă: 0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
redbuldog
redbuldog  •  07 Martie 2011, 15:16

Boon joaca la..0 !? Pai hai sa incercam unul care sa fie..cu plusuri,Alexe,Tucudean, Paun caci alceva nu au acum,greseala mare e ca nu sa pastrat makar unul dintre And. Cristea sau Niculae,iar regasirea lui Danciu se cam lasa asteptata..!

alingeorgian
alingeorgian  •  07 Martie 2011, 13:25

Andone, esti terminat, du-te dupa prietenul tau non-valoare, Lacatus!! DEMISIA ANDONE!!

razvan82
razvan82  •  07 Martie 2011, 12:03

Balgradean-Rapa-Chiriches-Gaman-Parvulescu-Bakaj-D.Kone-Doman-Chipciu-Keseru-Tucudean Naumovski-Matel-D.Zec-Morozov-Barboianu-Stratila-Takayuki-Stanescu-Astafei-N.Buca-E.Jula Dinamo 2011-2012 Antrenor principal: Mircea Rednic

Vezi toate comentariile (12)
Comentează