FOTBAL  »  Superliga  »  

Liviu Ganea: "Mă recuperez şi intru cu Steaua. Pot juca chiar din primul minut!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2010 00:00

Atacantul dinamovist Liviu Ganea spune că accidentarea pe care a suferit-o în partida cu Oţelul nu îi va pune în pericol prezenţa în derby-ul cu Steaua.

"Doctorii mi-au spus că recuperarea va dura zece zile, maximum două săptămâni. Acum, la început, o să am câteva zile de repaus după care reiau antrenamentele şi, treptat, o să mă pot pregăti normal alături de ceilalţi colegi.

Fizic o să fiu apt pentru derby-ul cu Steaua şi voi putea evolua chiar din primul minut. Eu sper să joc, dar depinde de antrenor", a explicat Ganea în Adevărul.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
likuta
likuta  •  03 Octombrie 2010, 17:09

bravo ganuta bine ca nui grava accidentarea sper sa ne salvezi cu steaua

vanbasten_85
vanbasten_85  •  03 Octombrie 2010, 15:07

Liviu, Liviu Ganea!Liviu, Liviu Ganea!Cei care vin pe stadion cunosc scandarea..te asteptam cu gol impotriva s.pu.rcatilor.

costyn88
costyn88  •  03 Octombrie 2010, 14:26

bey maidanezilor pe cine p l m bateti voi ma pai voi nu sunteti in stare sa bateti pe otelu mai mult mancati si bataie si vreti sa o bateti pe steaua care nu joaca stralucit dar care joaca mult mai bn ca dinamo deci pronostic ori clar x2 sigur dak nu v-o da steaua 3-4 la ce aparare aveti sa nu plangeti dak incepeti meciu ca napoli numai ca voi nu cred k mai reveniti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează