FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Liviu Ganea s-a întors la Astra

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Ploieştenii au reuşit să-l împrumute pe atacantul Liviu Ganea, de la Dinamo, pînă la finalul campionatului. Fotbalistul, care în tur a fost golgeterul Astrei, a efectuat deja un antrenament sub comanda lui Nicolo Napoli şi a făcut deplasarea cu echipa pentru meciul de la Tîrgu-Jiu.

"Mă bucur foarte mult că a revenit la echipă, mai ales că el este golgeterul din tur. L-am aşteptat cu interes", a spus antrenorul Nicolo Napoli.

Tehnicianul italian a renunţat şi la atacantul Miariu Matei, de la Oţelul, după ce săptămîna trecută a renunţat şi la Marius Ene, de la Farul. Napoli mai vrea să îi testeze pe atacantul N'Kongue, pe fundaşul Lautrenţiu Dumitru şi pe atacantul estonian Vitali Gussev.

Astra a plecat la Craiova, unde se va antrena pînă sîmbătă, urmînd apoi să meragă la Tîgu-Jiu pentru meciul de duminică, cu Pandurii. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
 •  19 Februarie 2010, 16:58

sefii sunt nebuni.pustiul la ora actuala este peste claudiu niculescu.nu poate pleca mosul ca e finul lui borcea.de ce nu intelege claudiu ca e gata s-a terminat cu cariera lui. ar trebui sa iasa cu fruntea sus sau sa se retraga la o echipa din subsolul clasmentului si sa-si traiasca batranetile acolo.

 •  19 Februarie 2010, 14:38

pe zi ce trece mi-e tot mai greata de conducatorii lui dinamo

 •  19 Februarie 2010, 14:11

niculescu o sa ramana la dinamo in lot si daca o sa vina messi, e rusinos ce se intampla.niculescu nu mai ofera nimic lui dinamo de ani buni .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează