FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lopez Caro a revenit la antrenamente

lopez caro, fc vaslui
lopez caro, fc vaslui

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Antrenorul spaniol a condus în această dimineaţă antrenamentul celor de la FC Vaslui. Elevii lui Lopez Caro au avut liber sîmbătă şi duminică, dar jucătorii echipei lui Porumboiu s-au prezentat la antrenament şi şedinţele de pregătire au fost conduse de Bălace, Pancu şi Wesley.

 

Situaţia lui Lopez Caro la clubul moldav va fi hotărîtă astăzi, cînd membrii consiliului de administraţie se vor întîlni într-o şedinţă.

Conflictul dintre Adrian Porumboiu şi Lopez Caro ţine de o săptămînă. Miercurea şi joia trecută mai mulţi jucători ai vasluienilor au refuzat să se antreneze sub comanda spaniolului.

FC Vaslui este pe locul 14 în campionat, acumulînd doar 5 puncte în cele şase etape jucate.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
atto1
atto1  •  06 Septembrie 2010, 16:28

Porumboiu inca mai are de invatat in de-ale ....fotbalului.Pentru asta trebuie sa plateasca,dar nu-l plangeti , are de unde.

danrapid
danrapid  •  06 Septembrie 2010, 14:48

credeam ca Peseiro era varza dar Caro asta e si mai si..Forza Rapid!

thebluestlion
thebluestlion  •  06 Septembrie 2010, 13:37

Dati-l afara pe spaniol, toti spaniolii stiu ca e praf ca antrenor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează