FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lopez Caro: „Sînt surprins de cîţi antrenori sînt daţi afară”

Articol de - Publicat vineri, 01 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Lopez Caro recunoaşte că Liga 1 este una atipică, fiind surprins cu cîtă lejeritate sînt demişi antrenorii în Romănia.

 

Sînt suprins că atîţia antrenori au fost daţi afară! Asta nu e bine pentru fotbal, se pierde o valoare importantă, încrederea în antrenori. În decursul campionatului este demonstrat în istorie că nu e un randament liniar. Responsabilitatea fiecărui antrenor este să menţină un echilibru la echipă. Toate echipele au trecut prin momente tensionate”, a spus Caro.

Tehnicianul vede un sezon disputat, iar campioana se va ştia abia după ultima etapă:. „Este prea mare egalitatea între echipe acum. Este un nivel competiţional bun. Sînt jucători buni în plan individual în campionat. Pentru nimeni nu este uşor să cîştige campionatul. În final, multe echipe vor avea posibilitatea să câştige. Cred că titlul se va juca pănă ân ultima etapă".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează