FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Loţi? Luce? Ando?

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Şefii aşteaptă un răspuns clar de la Bölöni.

Bölöni şi Lucescu sînt acum prin­c­­i­palele ţinte! Cu antrenorul de la Al Nasr tratativele sînt mai avan­sate, tehnicianul de 55 de ani pă­rînd hotărît să o preia pe Dinamo din vară! Loţi a pus 3 condiţii.

1. Îşi doreşte contract pe două sezoane şi un salariu de 700.000 de euro. 2. Vrea 1,5 milioane de euro bonus dacă va reuşi să o ducă pe Di­na­­mo în grupele Champions Lea­gue. 3. Vrea să fie sigur că va avea un contract ferm, pe termen lung, condiţionînd primirea a 10 milioane de euro în cazul în care va fi dat afară în timpul contractului!

Doleanţele i-au fost acceptate, însă Loţi le-a transmis şefilor că le va da un răspuns definitiv în cîteva zile, după ce va analiza încă două oferte tentante: de la Galatasaray şi de la “naţionala” Emiratelor.

Lovitura Lucescu
Cristi Borcea este singurul din­tre acţionari care mai speră încă să detoneze bomba aducerii lui Mircea Lu­cescu! “Trebuie să îi oferim un plan strategic complet. Ne dorim o echipă de Liga Campionilor, iar el este printre puţinii capabili să reuşească acest lucru”, ar fi spus el.

Ando, mereu pe listă
Ioan Andone e ultimul pe listă, fiind printre preferaţii lui Nicolae Badea, care l-ar aduce în orice mo­ment pe “Fălcos” înapoi. Preşe­din­tele se simte dator faţă de tehni­cia­nul de 48 de ani, dat afară de la Dinamo în decembrie 2005. Chiar dacă Ando mai are contract cu CFR încă două sezoane, se speră ca acesta să plece mai repede din Ardeal în cazul în care clujenii nu vor reuşi să cucerească titlul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
 •  17 Aprilie 2008, 14:52

DA ! BOLONI LA DINAMO! e cea mai fericita ocazie,dar de s-ar realiza! Dar cu acesti hoti de la conducere nu se va realiza aducerea lui! C.A. a lui DINAMO,vrea sa mai linisteasca suporterii ! Dar aceastaconducere a ramas in urma cu gandirea! Ei nu stiu ca nu ne mai pot prosti! Daca il aduc pe BOLONI,imi retrag toate cuvintele4,daca nu,sunt niste maidanezi KAKACIOSI,JIGARITI,cum le-am mai zis! rednic e un om care o ia prin toate partile cu orificii,KURVA cu mai multe fete!

 •  17 Aprilie 2008, 13:30

lucescu ar fi cea mai buna varianta, dar nu kred k va accepta sa vina la dinamo din cauza instabilitatii

 •  17 Aprilie 2008, 13:28

Aoleuuuuuu!!!! Faza de pe youtube e durere!!! Taaaadaadaaatatata de optional! Sa vina Gavrila la Dinamo!!!!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează