FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lovitură neaşteptată reuşită de Becali: Olăroiu preia Steaua pentru două săptămîni

Cosmin Olăroiu şi Gigi Becali
Cosmin Olăroiu şi Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 16:34

UPDATE 16:30 Cosmin Olăroiu vrea să-l responsabilizeze mai mult pe mijlocaşul Cristi Tănase, care nu mai are vîrsta care să-l recomande drept o tînără speranţă:

"Chiar şi Cristi Tănase e numit speranţă, dar nu mai are 17-18 ani. El trebuie să fie pregătit să facă faţă la cel mai înalt nivel. Tinerii nu au încă nivelul necesar marii performanţe. Eu nu sînt părintele Stelei sau şeful Stelei ca să-mi dau cu părerea referitor la ce e nevoie la echipă acum. Cei de acolo ştiu cel mai bine, iar MM este cel mai îndreptăţit să-şi dea cu părerea", a spus Oli la DigiSport.

Gigi Becali l-a convins pe Olăroiu să preia Steaua pentru perioada rămasă din actualul campionat. În acest sezon Olăroiu şi Steaua mai au de jucat trei meciuri în campionat, Gaz Metan, FCM Tg Mureş şi CFR, returul semifinalei de Cupă cu FC Braşov şi, eventual finala Cupei.

"Am vorbit cu Olaroiu, e acum lîngă mine. Caramarin va fi antrenor in acte, dar Olaroiu va conduce antrenamente pentru astea doua saptamani. Nu-i e vorba de niciun ban. E fratele meu si vine sa ma ajute. Nu se pune problema de bani intre noi. El a zis sa nu se speculeze mai departe, pentru ca va antrena echipa doar pentru astea doua saptamani. El va fi antrenorul echipei, se va ocupa de antrenamente.  Bineinteles ca eu imi doresc ca Olaroiu sa continue la Steaua si dupa astea doua saptamani si sa fie antrenorul Stelei si mai departe. Dar nu vreau sa speculeze nimeni ceva, intelegerea e doar pentru astea doua saptamani. Pai, Sorin Cartu si-a dat demisia. I-am cerut ajutor lui Olaroiu si acesta a zis ca vine sa ma ajute", a spus Becali pentru Mediafax

Lovitura este una de proporţii dacă ţinem seama că Olăroiu era în cursa pentru preluarea echipei naţionale. Acum, Steaua va avea fix acelaşi staff ca în 2006, atunci cînd a jucat semifinala Cupei UEFA şi echipa din Ghencea cucerea ultimele trofee, campionatul şi Supercupa: Oli antrenor, MM Stoica manager general, Gigi Becali patron.

În iunie 2007, Olăroiu reuşea să califice Steaua în grupele Ligii Campionilor după o pauză de 10 ani.

În iarna sezonului 2007, Cosmin Olăroiu, 42 de ani, a plecat în Arabia Saudită, la Al Hilal între 2007-2009, şi apoi în Qatar, la Al Saad.

În România, în afara Stelei, Cosmin Olăroiu a mai antrenat pe FC Naţional şi Poli Timişoara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (85)
twilight
twilight  •  05 Mai 2011, 20:09

Becali este blestemul Stelei. Nu conteaza ce antrenor vine ( chiar si Mourinho), daca managementul falimentar al lui JiJi continua.... n-o sa iasa nimic. Bv NDANIO ! Ai dreptate ! De ce jurnalistii il tot pupa pe jiji si il lauda k investeste la Steaua? Aduceti-i aminte de cate firme a falimentat ( el si clanul lui) prin Iasi, Neamt, Bucuresti, etc. Asta de ce nu-i aminteste nimeni? Pleaca Becali si lasa-i pe altii ( Ilei Nastase ar fi o solutie) ! Lotul e timorat, speriat si ametit de reactiile isterice ale lui jiji. Lasa-ne Jiji si du-te la oi. Acolo stau ciobanii.

overtruck
overtruck  •  05 Mai 2011, 19:39

Fantastic, deci nu-mi vine sa cred, a revenit Oli ? Ce bineee, imi pare rau ca aplecat si Sorinnacio, dar ma bucur totusi de revenirea lu Oli ... desigur ca nu vor fi rezultate neasteptate imediat dupa instalarea lui, dar defapt cine stie, oricum Oli trebuie sa se impuna si sa puna batzu pe jucatori, e nevoie de un antrenor cu autoritate, parerea mea e ca si Cirtu trebuia sa fie mai autoritar cu echipa, nu putem spune ca n-a avut mina libera de la Gigi, dar din pacate asta-i situatia , nu prea ia mers .... sa speram ca Oli va "reinvia" Stelutza noastra . Bafta OLI !!!

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  05 Mai 2011, 19:34

Pai ce credeti ca mai merge ca in 2006 cu blaturi cu astea ... locul 3 il luati cu Olaroiu, locul 6 cu trioul Piturca-Dumitrescu-Cartu :)

Vezi toate comentariile (85)
Comentează