FOTBAL  »  Superliga  »  REFUZ

Lovitură pentru Dinamo! Un om de bază a refuzat prelungirea contractului » Ar fi avut cel mai mare salariu din ultimul an

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 30 august 2016 12:42

Atacantul Harlem Gnohere a refuzat prelungirea înțelegerii cu Dinamo, care va expira la finalul sezonului viitor.

Numeroasele runde de negocieri cu Gnohere nu au dat roade, iar atacantul de 28 de ani a declinat momentan oferta făcută de  Dinamo.

Oficialii dinamoviști i-au oferit lui Gnohere oferta cea mai avantajoasă din istoria ultimilor ani la Dinamo, care cu tot cu bonusuri ajungea la 20.000 de euro pe lună!

"Momentan a declinat. Probabil joacă tare, dorind o plecare", au declarat surse apropiate clubului pentru GSP.ro.

Ofertele venite în această vară pentru Gnohere nu au depășit un milion de euro și au fost respinse de Dinamo. Oficialii "câinilor" au sperat că-l pot convinge pe atacantul de 28 de ani să rămână în România.

Este posibil ca oficialii clubului să aibă noi întrevederi cu Luana Rednic, agentul fotbalistului, însă nu este exclusă nici o plecare. Deși Dinamo nu ar vrea să se despartă de Gnohere, jucătorului i se caută variante și de un transfer extern în acest final de mercato, în cazul în care jucătorul își dorește să plece.

"Bizonul" a marcat deja de patru ori în șase etape jucate din această ediție a Ligii 1, fiind golgheterul echipei din Ștefan cel Mare.

1.250.000 €este cota lui Gnohere pe site-ul transfermarkt.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 August 2016, 14:43
Postat de adrian_hora pe 30 August 2016, 14:28

care bonusuri? alea le castigi sau nu, de ce nu ziceti ce salariu are pe an?

iti spun sincer ca ma lasa rece si venitul lui Gnohere, si venitul lui X si al lui Y. Singurul venit care conteaza pentru mine e propriul venit. Din punctul meu fotbalul tine mult de mentalitate. Poti sa faci cariera sau sa te *** pentru bani in fel de fel de destinatii exotice. Daca ii vine lui Gnohere o oferta buna din vest atunci mi se pare corect ca omul sa-si doreasca sa avanseze in cariera. El joaca de 10 ani fotbal, a valorat toata cariera maxim 500k euro, la Dinamo a ajuns cu o cota de 350k euro si Dinamo l-a urcat pana spre 1.5 milioane de euro ca valoare. E clar ca totul depinde de el, de mentalitatea pe care o dezvolta. Si Elhamed s-a dus sa joace 18 minute intr-un an in Belgia pentru de 3 ori banii pe care ii lua la Dinamo. La ce viata si ce costuri sunt in Belgia e mare minune daca per total a iesit castigat financiar ca fotbalistic a pierdut un an din viata. Asa si la Gnohere. Daca are mentalitea potrivita atunci va fi in continuar eun castig pentru Dinamo. Daca nu atunci nici pentru Dinamo nu va fi o pierdere. Dpmdv Gnohere este de departe in cea mai reusita perioada a carierei si ar fi intelept daca ar accepta un contract mai bun cu Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 August 2016, 01:18
Postat de vasglo pe 30 August 2016, 15:54

"La ce viata si ce costuri sunt in Belgia e mare minune daca per total a iesit castigat financiar ca fotbalistic a pierdut un an din viata." Citindu-te ar trebui sa izbucnim in plans cu totii de mila lui Chipciu si Stanciu care au ajuns si ei in "nenorocirea" aia de tara! Ce-o fi fost in capul "prostilor" astia??!!...-:)

ce-am zis eu si ce ai inteles tu. mai sunteti ma multi ?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 August 2016, 01:09
Postat de thedronius pe 30 August 2016, 16:08

@Dinamofan: investitie nu inseamna plata cheltuielilor curente. Investitie inseamna orice 'asset' cumparat: jucator, baza sportiva, stadion, tabela de marcaj, scaune in stadion, echipament etc. Deocamdata, nu vad unde sunt investitiile. Semnarea unui contract cu un jucator liber de contract nu inseamna din punctul meu de vedere o achizitie, desi strict lingvistic, Negoita a achizitionat un jucator. Eu sper ca suporterii echipei Dinamo Bucuresti nu considera chestia asta drept o investitie... P.S. Sper sa nu fiu acuzat de trolling :)))

pai in baze de pregatire probabil ca s-au bagat niste bani. in stadion nu are rost ca pana la anu' in mod normal deja ar trebui sa fie demolat. cand promovezi la echipa mare un jucator de 16-19 ani si ii asiguri toate conditiile + salariu tot investitie se numeste. iar dpmdv cand vii sa iei pe firmele tale datoriile facute in ultimii 10 ani de Dinamo si apoi sa renunti la datorii cred ca tot in fel de investitie se numeste. deocamdata Dinamo 2 ani cu Negoita este in crestere fatza de Dinamo cu 2 ani inainte e Negoita. Daca ce a facut el la Dinamo se facea fara sa scota bani din buzunar in mod normal trebuiau sa fie 1000 pe un loc bataie cine sa preia Dinamo ca sunt destui oameni de afaceri in Ro. dar in real a fost doar 1 pe 1 loc. Parerea mea e ca orie afacere care e salvata din faliment in primii ani trebuie regandit tot pe acolo ca sa eviti sa ajungi iar intr-o situatie neplacuta. Apoi sa faci un plan bun de bataie si apoi sa-i dai bice. Semintarul de pe margine care nu intelege nimic din toate astea crede ca pe Dinamo o scoti de nici un an din insolventa si deja poti sa faci transferuri de milioane de euro.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează