FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA 1-0

Lovitură pentru Steaua: Tatu out cu Schalke şi cu Dinamo!

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2011 22:09

RMN-ul pe care atacantul brazilian l-a efectuat a scos la iveală că atacantul a suferit o întindere musculară la primul antrenament după ce a revenit din minivacanţa din Portugalia


Steaua nu s-a putut baza la Piatra-Neamţ pe serviciile lui Tatu, însă vestea şi mai proastă pe care Ilie Stan a primit-o e că şansele de a-l avea pe brazilian la meciurile-cheie cu Schalke şi cu Dinamo sînt aproape zero. Deşi iniţial s-a crezut că accidentarea suferită de Tatu la primul antrenament după ce a revenit din mini-vacanţa din Portugalia, de 9 zile, pe care a primit-o din partea lui Ilie Stan, nu e foarte gravă, RMN-ul efectuat zilele trecute a scos la iveală că e vorba totuşi de o întindere musculară.

Tatu va avea nevoie de două săptămîni pentru a se reface, iar meciul cu Dinamo se va disputa peste 13 zile. "E la limită, şansele sînt foarte mici de a intra cu Dinamo. Oricum, cu Schalke va absenta sigur, tragem o mică speranţă că ar putea forţa cu Dinamo", au explicat ieri antrenorii Stelei.

Prepeliţă are entorsă şi ligament afectat
După meciul cu Ceahlăul, s-a mai iscat o problemă medicală. Prepeliţă are entorsă la genunchi, plus afectarea ligamentului colateral intern. Va avea nevoie de cîteva zile de repaus şi după investigaţiile medicale pe care le va face azi se va afla dacă e nevoie ca genunchiul să fie imobilizat.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
flafy
flafy  •  22 Noiembrie 2011, 20:53

jucator bun Tatu asta..deja incercati sa gasiti scuze pentru infrangerile stelei din meciurile cu Schalke si Dinamo? ca sa nu mai vorbesc ca Tatu este un jucator cu valoare de CS Mioveni,Concordia Chiajna,Sportul....dar pe langa restul care sunt de liga 2 este un star!

ciparian
ciparian  •  22 Noiembrie 2011, 17:52

Wai, da in alt articol mai sus,spuneti ca e apt si pt Brasov daca vrea, dar jiji a dat ordin sa nu fie folosit , ca sa-l aiba sigur cu Dinamu. Va hotarati pana la urma? La voi mai scrie si portarul articole si nu va puneti de acord, nu?

alpin
alpin  •  22 Noiembrie 2011, 12:48

Asta chiar ca e o veste proasta! Desi e un jucator sub-mediocru, Tatu este, de departe, cel mai valoros fotbalist din lotul Stelei!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează