FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA SEZONULUI

LPF a anunțat echipa turului în Liga 1: 4 jucători de la FCSB în primul „11”! Surpriză uriașă în poartă + cei mai buni doi antrenori

Tănase și Moruțan și-au făcut loc printre cei mai valoroși jucători ai primelor 15 etape
Tănase și Moruțan și-au făcut loc printre cei mai valoroși jucători ai primelor 15 etape

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 13:19 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 14:02

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a sezonului, după primele 15 etape. FCSB, liderul la zi al campionatului, are cei mai mulți jucători în „11-le” ideal întocmit de LPF, patru.

FCSB traversează cea mai bună formă din ultimele sezoane, iar rezultatele roș-albaștrilor se observă cu ochiul liber și în echipa alcăturită de LPF. Patru jucători din toate compartimentele - Iulian Cristea, Moruțan, Man și Tănase - se află printre cei mai buni 11 jucători ai turului. 

Rivalele CFR Cluj și Craiova dau și ele câte doi jucători în echipă. Burcă și Deac pentru campioana en-titre, Bălașa și Cicâldău pentru olteni.

Octavian Vâlceanu, ales cel mai bun portar 

Marea surpriză este în poartă. Acolo unde nu-i regăsim nici pe Andrei Vlad sau Bălgrădean, nici pe Pigliacelli. Octavian Vâlceanu (24 de ani), goalkeeper-ul Academicii Clinceni, a fost ales cel mai bun portar al primelor 15 etape din actualul campionat. A bifat 10 meciuri fără gol primit, reușind să apere și două penalty-uri.

Echipa ideală a Ligii 1 în sezonul actual

  • Vâlceanu (Clinceni) - Bălașa (Craiova), I. Cristea (FCSB), A. Burcă (CFR Cluj) - Deac (CFR Cluj), Cicâldău (Craiova), Vașvari (Sepsi), Moruțan (FCSB) - Man (FCSB), Budescu (Astra), Florin Tănase (FCSB)

Leo Grozvu și Ilie Poenaru, cei mai buni antrenori

Leo Grozavu s-a remarcat prin modul cum a gestionat un lot solid, el fiind și singurul care a utilizat toate schimbările posibile. În plus, Sepsi OSK a încheiat etapa a 15-a cu al doilea cel mai bun atac din campionat, în 8 dintre meciuri jucătorul introdus pe teren de Grozavu reușind să puncteze decisiv (gol / assist) 

Ilie Poenaru, cel mai longeviv tehnician activ, a făcut din Academica o grupare de top 5, totul datorită unui joc foarte bine modelat tactic. A știut cum să se folosească de calitățile fiecărui jucător și să le pună în valoare în folosul grupului.

VIDEO Vinicius nominalizează trei români din Liga 1 care i-au atras atenția în mod special

Citește și alte știri de actualitate:

DINAMO. EXCLUSIV Pablo Cortacero, comparat cu un alt investitor străin controversat din Liga 1: „O farsă pentru istoria clubului! Niciodată nu se ținea de cuvânt”

VIDEO Să râdem cu Cristi Pustai » Amintirile amuzante ale unui fost elev: „A vrut să dea cu piciorul în el, dar mai mult l-a mângâiat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dybala21
dybala21  •  26 Decembrie 2020, 09:30
Postat de danut1971 pe 25 Decembrie 2020, 16:34

tanase zerobarat!

de-aia a marcat jumate din golurile echipei tale de nulitati

zorrozabal
zorrozabal  •  26 Decembrie 2020, 09:20
Postat de parpalache pe 26 Decembrie 2020, 09:14

Deac e mijlocas!Intrebarea e ce cauta unul ca Balasa in topul ala?Vinicius e strain si probabil pentru acelasi motiv nu apare nici portarul lui Sepsi!

Pasi si Iulian Cristea e un fel de Balasa!daca nu este eliminat face penalty sau da pasa decisiva la adversar!Iar in echipa asta facuta de LPF-adica de Justin Stefan,nepotul lui Argaseala-printe cei patru fcsb-isti lipseste tocmai cel mai bun,adica Florinel!

parpalache
parpalache  •  26 Decembrie 2020, 09:14
Postat de pigforever2 pe 25 Decembrie 2020, 17:25

Cum sa-l pui pe Deac si sa nu-l alegi pe Vinicius de la CFR? Tanase a jucat foarte bine in linia de mijloc si nu in atac. Olaru merita sa fie si el in aceasta echipa avand un an extrem de bun.

Deac e mijlocas!Intrebarea e ce cauta unul ca Balasa in topul ala?Vinicius e strain si probabil pentru acelasi motiv nu apare nici portarul lui Sepsi!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează