FOTBAL  »  Superliga  »  LEGE

LPF pregătește lovitura de grație pentru echipele care intră în insolvență! Anunțul unui președinte de club: "Se poate ajunge la un precedent periculos"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2015 19:00

Șefii celor de la CFR Cluj sînt foarte optimiști în ceea ce privește situația celor 6 puncte pe care clubul "are șanse reale să le recîștige la TAS".

Președintele lui ASA, Bogdan Mara, crede că un răspuns favorabil al celor de la TAS ar duce la un precedent periculos. Oficialul ardelenilor anunță că LPF vrea să voteze o lege împotriva echipelor care intră în insolvență, care ar putea fi retrogradate.

"Sînt curios ce va decide TAS în privinţa lui CFR, pentru că eu cred că se poate ajunge la un precedent foarte periculos dacă se dă curs apelului clujenilor. Ar face ca mai multe echipe să se gîndească la insolvenţă şi la faptul că din insolvenţă faci ce vrei acolo, nu te depunctează, nu îţi face nimic, dai banii cînd vrei, cînd nu vrei.

La Ligă se gîndeşte şi se discută tot mai serios să se excludă această insolvenţă a echipelor, să fie penalizate aceste echipe.

Poate de anul viitor să se introducă o lege care să retrogradeze echipele care intră în insolvenţă. Nu e corect faţă de jucători şi faţă de celelalte echipe", a recunoscut Mara la Digi.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (21)
randoom_._
randoom_._  •  30 Octombrie 2015, 13:43
Postat de Danut Ognean pe 30 Octombrie 2015, 01:53

atunci sa joace numai epava fcsb si viiblatul marelui rege hagi cu voluntura si panduroaica satelitul fcsb-ului in liga 1

pai logic,pentru ca echipele enumerate de tine nu fura,pe cand echipa ta de sufklet este o echipa de hoti si infractori care a devalizat statul cu 17 milioane de euro.

10206088110775210
Enver Hoxha  •  30 Octombrie 2015, 10:20

Sigur, când trăieşti pe banii fraierilor de contribuabili te simţi mare şi tare. Stai uşor, Bogdănele, că după ce intră DNA în primăria Tg.Mureş o să vă duceţi în LIga 3 cât ai zice insolvenţă.

1231071050242320
Zsolt Fülöp  •  30 Octombrie 2015, 09:29

Si cu echipele finanțate din bani publici cum rămâne dle Mara? Ar trebui si ele retrogradate deoarece pe mine de exemplu nu m.a întrebat nimeni dacă vreau sa fiu coacționar din impozitele mele la Asa Tg Mureș, Pandurii, Fcm Iasi, Acs Timișoara, Voluntari, Chiajna,Csu Craiova.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează