FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BRAŞOV, AZI, 17:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO PE GSP.RO

Lucescu jr. i-a comunicat lui Copos ce jucători vrea la Rapid » Lista lui Răzvan

Articol de - Publicat sambata, 21 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 22:06

Lucescu junior i-a comunicat deja lui George Copos ce jucători şi-ar dori în Giuleşti

Deşi atît conducerea clubului din Grant, cît şi Răzvan Lucescu ezită să confirme că actualul selecţioner va reveni în Giuleşti, mutarea e confirmată de mai mulţi oameni din fotbal, printre care şi Gigi Becali, patronul Stelei: "Aşa ştiu, că se întoarce la Rapid". Mai mult, apropiaţi ai antrenorului susţin că acesta a şi discutat cu preşedintele Dinu Gheorghe despre strategia de transferuri din această vară. Printre fotbaliştii pe care-i doreşte se află şi George Florescu (27 de ani), care i-ar lua locul lui Costin Lazăr (30 de ani) în centrul liniei mediane. Florescu e liber de contract, după ce în urmă cu două luni a fost dat afară de ruşii de la Alania Vladikavkaz.

Vrea să i-l fure CFR-ului pe Deac
Pe lista lui Răzvan se mai află şi mijlocaşul lui Schalke, Ciprian Deac (25 de ani), alt fotbalist preferat de la lotul naţional. Acesta nu a reuşit să se integreze în Bundesliga, iar nemţii sînt de acord să-l lase să plece sub formă de împrumut. Totuşi, nu va fi uşor de luat, avînd în vedere că fotbalistul e dorit şi înapoi la CFR. De asemenea, aproape sigur Marius Constantin (26 de ani) va fi rechemat de la echipa a doua şi va redeveni om de bază în primul "11", mai ales că Marcos Antonio are şanse mari să fie vîndut în această vară.

Şi-a stabilit şi staff-ul
Lucescu junior va fi ajutat la Rapid tot de Marian Rada, aşa cum s-a întîmplat şi la precedentul mandat al său (2004-2007). Actualul secund al lui Rada, Cristi Petre, va rămîne şi el în staff-ul tehnic, la fel cum se va întîmpla şi cu Marius Bratu, antrenorul cu portarii. Preparator fizic va fi Diego Longo, cel cu care Răzvan a lucrat peste tot.

"Răzvan e unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi antrenori pe care i-a avut echipa asta. Am da lovitura dacă l-am convinge să revină în Giuleşti"
Marian Rada, antrenor Rapid


"Aş rămîne cu Răzvan"
Marian Rada spune că nu ştie nimic despre o eventuală reîntoarcere a lui Lucescu la Rapid, însă declară că şi-ar dori să lucreze iar cu actualul selecţioner: "Nu ştiu dacă o să mai fiu antrenorul Rapidului, vom vedea ce se va întîmpla. Programul verii e pregătit deja, jucătorii vor fi liber de luni pînă pe 13 iunie. Dacă Răzvan vrea să fiu secundul lui, cu siguranţă că voi rămîne. Nu cunosc detaliile, dacă vine sau nu, dar cred că reîntoarcerea lui ar fi un succes pentru Rapid". (Andrei Crăiţoiu)

"Poate lua titlul!"
Fostul mijlocaş al Rapidului, Dănuţ Lupu, spune că varianta Răzvan Lucescu e cea mai bună pentru giuleşteni şi crede că actualul selecţioner poate lua titlu: "Are o şansă mare să facă performanţă, poate realiza mai multe la o echipă de club decît la echipa naţională. Acolo nu sînt jucători de valoare, nimeni nu poate reuşi acum. Dacă Rapid l-ar fi avut în acest sezon pe Răzvan, ar fi cîştigat lejer campionatul. El poate să readucă liniştea între jucători şi patron. Ştie cum să discute cu George Copos".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
uclujnapoca
uclujnapoca  •  22 Mai 2011, 14:55

Florescu s-ar putea relansa la o echipa din tara... are nevoie de incredere ca talent are ca zicu... fara gluma. o sa vedeti ca sezonul viitor va fi unul din cei mai buni jucatori din Liga 1 ... prostia lui a fost ca a plecat prea tanar in afara. HAIDE "U"

scorpionul1923
scorpionul1923  •  22 Mai 2011, 03:04
Postat de catalinozaurusrex pe 21 Mai 2011, 07:09

Swingerii dreaaq... Sa-l ia pe Florescu su sa se spele cu el pe cap. Poate doar asa i-o mai trage nevesti-sii din cand in cand, ca fie vorba intre noi, nevasta lui Florescu este cu vreo 15 ani mai tanata decat a lui Lucescu si prezinta interes. Este prospatura. Daca nu termina Rapidul pe 10-12 la anul, sa va ca...ca..ti in gura mea...

chiar asa o sa facem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

rhadooqoo
rhadooqoo  •  21 Mai 2011, 23:23

Pe mine ma amuza copios cati dinamovisti isi dau cu parerea pe aici... BRAVO TIMISOARA! ati sters pe jos cu "echipa" lor. :))))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează