FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Il Luce, în vizită la sediul clubului Dinamo! Întâlnire cu acționarii, planuri de viitor

Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo! O nouă vizită în cantonamentul „câinilor”
Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo! O nouă vizită în cantonamentul „câinilor”

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 16:24 / Actualizat marti, 19 martie 2024 18:46

Mircea Lucescu a vizitat azi sediul clubului dinamovist, pentru o întrevedere informală cu acționarii „câinilor”. Vor urma gloriile clubului și fanii. Eugen Voicu așteaptă în luna iunie un răspuns concret din partea legendarului antrenor.

Dinamo se pregătește la Săftica, sub comanda lui Zeljko Kopic, conducătorii clubului pregătesc viitorul clubului. Roș-albii se folosesc de această pauză competițională pentru întâlniri informale, cu gândul de a organiza diverse structuri ale grupării.

Antrenorul din play-off așteaptă noul contract, dar nu negociază direct cu patronul: „Să vedem ce vor ei, să vedem ce putem noi”
NEGOCIERI
Antrenorul din play-off așteaptă noul contract, dar nu negociază direct cu patronul: „Să vedem ce vor ei, să vedem ce putem noi”

Mircea Lucescu, în vizită la sediul clubului Dinamo!

Astăzi, „câinii” au început prin a-l invita pe Mircea Lucescu la sediul clubului, în centrul Capitalei, de fapt la doi kilometri distanță de casa lui Il Luce.

Vor urma, zilele viitoare, diverse glorii ale dinamoviștilor, ideea acestor întrevederi fiind cea legată de cum se poate organiza mai bine Dinamo pentru viitor. Totodată, vor fi convorbiri și cu lideri ai suporterilor, în condițiile în care galeria și fanii au adunat mereu aprecieri din partea reprezentanților echipei și clubului.

Dânsul este o parte importantă a istoriei. Oricând va dori să vină, este binevenit și este dorit de toată lumea. Apreciez mult că vine cu o energie pozitivă, îmi place când mă sună, recunosc, și-mi zice că a fost la meci, că am jucat bine. Este frumos, îl văd ca un om cald, cu multă experiență, un antrenor cu mare succes și respect asta
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo, pentru GSP.ro

Eugen Voicu așteaptă în luna iunie un răspuns de la Mircea Lucescu: „Are opinii foarte binevenite”

Acționar majoritar la Red&White, Eugen Voicu a explicat cum a decurs întrevederea cu Mircea Lucescu. Legendarul om de fotbal a fost în mai multe rânduri la Săftica, s-a adresat echipei, a dezvoltat o relație de amiciție cu Zeljko Kopic.

„Este vorba de un demers pe care îl facem la club. Am angajat o firmă specializată, vrem să redefinim misiunea, viziunea şi valorile clubului. N-am găsit nimic în club.

A fost golit de orice. Parte din acest demers a fost dialogul cu Mircea Lucescu. În acest demers nu este decât un personaj care ne dă feedback. Sunt interviuri, care se vor desfăşura şi cu jucătorii, şi cu antrenorii, cu angajaţii clubului, cu toţi stake-holderii.

A fost deja interviul cu Mircea Lucescu, în care vorbeşte despre viziunea pe care o are dânsul, despre un club de fotbal care vrea să facă performanţă. Decizia îi aparţine dânsului.

Noi suntem deschişi, dar el are mai multe variante. Deocamdată este de înţeles, în luna iunie va lua o decizie. Cel mai probabil, până în luna iunie nu se va întâmpla nimic. Nu ştiu dacă va veni acţionar.

Este aproape de club, ne ajută. Are tot timpul opinii foarte binevenite. Şi noi, ca acţionari, ni le însuşim. Antrenorul, la fel, cu băieţii. Azi nu s-a văzut şi cu echipa, dar a fost şi la club. Am stat de vorbă aproximativ o oră şi jumătate”, a spus Eugen Voicu pentru Fanatik.

Din respect pentru Dinamo, de drag, la experiența mea am realizat că este un moment oportun. Ce să fac? Să stau în casă? Să nu ajut cum pot, cu experiența mea? Am fost la meci și la Rapid, nu e nicio problemă. Acum câțiva ani am fost și la Steaua, mi-a sărit toată presa în cap. Că de ce?! Eu sunt disponibil pentru oamenii din fotbal care mă solicită
Mircea Lucescu, pentru GSP.ro în februarie 2024

Zeljko Kopic, interviu eveniment pentru GSP: despre experiența la Dinamo, implicarea lui Mircea Lucescu, viața în România și conexiunea cu fanii

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Presiuni din Superliga asupra lui Șumudică: încearcă să îi obțină semnătura + Turcii au schimbat foaia la Gaziantep

VIDEO+FOTO Adrian Mutu, la operație în Turcia: „Zici că-i aveam pe Robert Niță și Messi pe extreme! Nu e dureros”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mirstelistu
mirstelistu  •  20 Martie 2024, 12:05

Actoonarii aia doi sunt rupti in *** si astepata sa vina cineva cu banii asa ca frati dinamovisti donati donati ca lucescu 100% nu v-a da o para chioara

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  19 Martie 2024, 22:31

Foarte bine!

dinamo100
dinamo100  •  19 Martie 2024, 20:18

Lucescu nu va deveni actionar la Dinamo, poate doar asa, simbolic, cum e si C. Dinu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează