FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER RATAT

Luchin putea ajunge azi la Petrolul, dar Dinamo nu l-a lăsat să plece!

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 august 2012 18:39

Petrolul l-a transferat azi pe Geraldo Alves, stoperul de 31 de ani avînd rolul să-l înlocuiască pe Lukasz Szukala, transferat la Steaua. Pînă să ajungă la varianta Geraldo Alves, patronul prahovenilor Florian Walter a încercat să-l transfere pe Srgian Luchin, de la Dinamo.

Internaţionalul roş-albilor a fost ochit de Walter întrucît Luchin se află în relaţii reci cu Dario Bonetti, antrenorul dorindu-şi să scape de fotbalistul de 26 de ani. Florian Walter a luat legătura cu conducătorii clubului din Ştefan cel Mare, însă nu a reuşit să se pună de acord cu aceştia asupra sumei de transfer, "cîinii" transmiţînd că Srgian nu este transferabil momentan.

"În acest moment, Luchin nu este de vînzare, cel puţin nu la o echipă din campionatul intern", au explicat şefii. Srgian este anunţat titular în această seară, contra Concordiei Chiajna, el urmînd să evolueze ca fundaş dreapta.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
valentino_84
valentino_84  •  22 August 2012, 04:34

Da poi il tine pe Luchin si baga panarama aia d moldovean p dragos grigore,am scapat de puyol si moti a ramas asta care e cel mai prost plus rus.ar putea juca Nica,Luchin,Koulibaly,Pulhac!!!

14mai1948
14mai1948  •  18 August 2012, 15:31

daca popa a fost achizitionat pt 500 mii ,luchin care are meciuri multe la nationala are cota de piata de 800 mii ,daca da banii sar putea sa-l ia ,,aproape toate echipele din liga 1 cind vind cer si luna depe cer iar cind e sa achizitionezxe sint ca popi vor gratis sa zica multumesc

calinescu_
calinescu_  •  18 August 2012, 14:32

TREBUIE DAT FFFFFF URGENT LA SCHIMB CU HOBAN .......!!!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează