FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Luchin şi Mera au primit acceptul lui Poli de a pleca în iarnă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2010 00:00

Fundaşii Srdjan Luchin (24 de ani) şi Ioan Mera (23 de ani) au primit acordul clubului de a părăsi gruparea bănăţeană în pauza de iarnă.

Impresarul celor doi fotbalişti, Cristea Opria, le căută angajamente în străinătate, piaţa preferată fiind Bundesliga. Luchin e dorit şi de Dinamo, însă speră să poată pleca din Liga 1. Preţul solicitat de Poli pentru un transfer definitiv e de 700.000 de euro. În ceea ce-l priveşte pe Mera, acesta n-a mai prins deloc echipa după instalarea lui Contra şi nu mai vrea sub nici o formă să rămînă pe Bega. Dacă nu izbuteşte să găsească o variantă convenabilă "afară", el va fi împrumutat în retur la FCM Tîrgu Mureş.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
arabu79
arabu79  •  02 Decembrie 2010, 16:05

Nu l-as crede pe cei de la GSP nici daca ma intreaba... Daca totusi este adevarat, ar fi o prostie imensa. Tocmai cand ai sanse la UCL, sa-ti scoti tinerii in vitrina, tu te apuci sa vinzi inainte...

dorup
dorup  •  01 Decembrie 2010, 13:35

Stati linistiti , astea sunt transferuri facute de clarvazatorul Udrea cel "Mare " ! Tot GSP-ul l-a transferat deja pe Torje pe la vreo 5 echipe , pe Traore prin toata Anglia , pe Niculescu inapoi la Dinamo , pe Rapa la CFR si Steaua , pe Andrei Cristea la Dortmund , si multe alte petarde ! Chiar nu mai aveti nici o limita ? Deontologia profesionala nu va spune nimic ? Si spre stiinta voastra , Luchin e jucatorul lui Opria , Poli nu incaseaza nimic dintr-un eventual transfer , atotstiu

pipitahiguain
pipitahiguain  •  01 Decembrie 2010, 13:00

luchin sa vina la steaua,dar cred k va pleca la dimano

Vezi toate comentariile (7)
Comentează