FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Luchin spune că nu are dificultăţi cu Bonetti: ”Eu nu sînt un tip conflictual”

Articol de - Publicat luni, 09 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 iulie 2012 16:37

La finalul meciului amical dintre Dinamo şi Nefchi Baku, 0-2, Srgian Luchin a declarat, public, că unul dintre motivele formei slabe din stagiul austriac este "probabil că nu sîntem încă obişnuiţi cu noul sistem, 4-3-3, iar dacă unul dintre jucători nu e la momentul potrivit unde trebuie, atunci totul se dereglează".

Antrenorul Bonetti a reacţionat imediat, cînd a fost întrebat de jurnalişti: " Luchin să-şi vadă de joc, să fie atent în apărare, să nu vorbească despre sistemul echipei".

Astăzi, pe site-ul oficial al grupării, www.fcdinamo, bănăţeanul a revenit cu precizări, afirmînd că nu există nici un conflict între el şi tehnician: "Ma deranjeaza ca se scriu astfel de lucruri. Eu nu sunt un tip conflictual, asa cum s-a lasat sa se inteleaga. Cand am fost intrebat de un reporter de la Prima TV despre sistemul de joc al echipei, am raspuns ca suntem intr-o perioada in care s-au incercat diferite formule de joc, iar unii jucatori mai au nevoie de timp pentru a se adapta cerintelor, un lucru absolut normal.

Nu e corect ca mesajul meu sa fie transmis antrenorului ca Luchin nu este de acord cu sistemul de joc! Am vrut sa am aceasta reactie pentru ca lumea sa inteleaga ca nu este nici un iureş în vestiarul echipei. Am o relatie foarte buna cu Dario Bonetti, cred ca sunt jucatorul cu cele mai multe minute jucate in acest stagiu de pregatire!", a spus fundaşul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
titiduru22
titiduru22  •  10 Iulie 2012, 05:58

Nu va suparati dar am si eu o intrebare,cine este Luchin asta,ce a facut el pentru fotbalul romanesc pana acum sau ce a facut pentru Dinamo sa -si permita sa faca pe liderul ??? Un mediocru fara sare si fara piper,asta este domnul KKT Luchin. Numai in Romania....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Iulie 2012, 22:10

Atunci potoliti-va dracului odata, puneti osul la treaba si nu va mai manifestati ca niste pitipoance virgine ! Cum a venit asta si v-a pus la jug nitel ati inceput sa va plangeti in presa si la samsari ! Nu aveti pic de orgoliu si ambitie in voi !

ionut.07
ionut.07  •  09 Iulie 2012, 20:51

Tocmai...nu esti si nu-ti da bine rolul in care ai fost pus sa joci, bai Lucica.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează