Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Lucian Goian s-a logodit ieri cu vedeta GSP TV Anda Banu, alături de prieteni, familie şi colegii de la Dinamo

Ieri, de Valentine's Day, Lucian Goian a fost învoit de la antrenamente pentru a se logodi cu Anda Banu. Evenimentul a avut loc la Biserica Scaune din centrul Capitalei, alături de fundaşul de 27 de ani fiind prezenţi prietenii apropiaţi, membrii familiilor şi coechipierii din Ştefan cel Mare: Mărgăritescu, Adrian Cristea, Moţi, Pulhac şi Niculescu. Nici unul dintre şefii clubului nu a fost invitat.

Vine la Contraatac
Începînd de astăzi, Anda a decis să renunţe la viaţa de reporter de teren şi va fi invitatul permanent al emisiunii Contaatac, de luni pînă vineri, de la ora 16:30, în direct pe GSP TV. Împreună cu Silviu Tudor Samuilă, cei doi vor comenta cele mai fierbinţi noutăţi din fotbal alături de invitaţi de marcă.

"Am acceptat propunerea pentru că după 11 ani în iarbă a venit vremea pentru o schimbare. E o provocare importantă şi interesantă pentru mine. Am convingerea că vom avea un format de succes, o emisiune care să spună lucrurilor pe nume în cel mai obiectiv mod posibil', a spus Anda din noua postură.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”