FOTBAL  »  Superliga  »  VIN SAU NU ARBITRI STRĂINI ÎN LIGA 1?

Lui Crăciunescu i se pregăteşte debarcarea » "Va fi aruncat ca pe o măsea stricată dacă nu aduce arbitri străini"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 22:30

Ioan Becali, fostul impresar FIFA, îl avertizează pe Ion Crăciunescu, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, că dacă nu le va face pe plac celor care bagă bani în fotbalul românesc, va fi aruncat ca o măsea stricată.

"Crăciunescu va fi discreditat şi dat afară dacă nu se va conforma cu unele măsuri dorite de preşedinţii cluburilor din România. Voi fi pe aceeaşi undă cu el în momentul în care va avea arbitri la nivel înalt. Pînă atunci, cei care bagă bani în fotbal vor să fie conduşi corect. La meciurile importante e nevoie de arbitri străini, nu că ar fi mai buni decît arbitrii noştri, ci pentru că sînt multe suspiciuni ce planează în jurul lor", a declarat Ioan Becali în direct la GSP TV.

Chiar dacă a fost atacat din toate părţile pentru refuzul de a aduce arbitri străini în Liga 1 pentru returul acestui sezon, Ion Crăciunescu a anunţat că nu îşi va da demisia din fruntea CCA şi că va miza în continuare pe "vechea gardă" a "centralilor".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
petrusm
petrusm  •  17 Ianuarie 2012, 16:25

CEL MAI MARE PROFITOR..A DISTRUS CRAIOVA DE DOUA ORI ..A DEVALIZAT CLUBUL DINAMO...DEJA ESTE LA TIMPUL TRECUT...LUMEA SE SCHIMBA ..INCEARCA SA SCAPE DE NASI, ORACOLE SI GIAMBASI DE JUCATORI....

jalemare
jalemare  •  17 Ianuarie 2012, 11:05

iar il bagati in seama pe albanezul hermafrodit? pai in liga intai ne lipsesc jucatorii de valoare nicidecum arbitrii straini. credeti ca UEFA i-ar delega la meciuri din cupele europene pe arbitrii romani daca ar fii atat de slabi cum spun albanezii astia?

viorescu
viorescu  •  17 Ianuarie 2012, 08:47

In nici un caz aducerea de arbiri straini nu va favoriza formarea de arbitri autohtoni "de valoare". Dimpotriva. E ca si la jucatori: aduci straini, nu mai ai romani. De valoare nici nu mai vorbim.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează