FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 2-5

Lui Dică nu-i vine să creadă că a bătut-o pe Steaua la scor: "Noi ziceam că ar fi bun şi un egal"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 22:30

Lui Nicolae Dică nu-i venea să creadă că Viitorul a cîştigat pe terenul Stelei cu 5-2.

"Mă bucur că am reuşit să cîştigăm. Ştiam că va fi foarte greu chiar dacă la Steaua au jucat mai mulţi fotbalişti care au evoluat mai puţin pînă acum. Înainte de joc vorbeam între noi şi spuneam că ar fi bun şi un egal. Dar am reuşit un meci foarte bun.

Pentru ei meciul nu avea miză, pentru noi da. Jucătorii Stelei au jucat serios şi au demonstrat că sînt caractere", a spus Dică la Digi Sport Special.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
bad75
bad75  •  20 Mai 2013, 16:22

Sanchi nici eu nu "stiam" .Sunteti nulitati ale fotbalului Romanesc

ferguson2013
ferguson2013  •  20 Mai 2013, 00:52

mai sasaitule si limbut analfabet, de ce joci teatrul asta ieftin!?! dupa ce ca nu esti in stare sa legi doua cuvinte, mai ai si nesimtirea sa faci pe prostul care oricum esti la greu!!!? retrogadeaza echipe de traditie din fotbalul romanesc si ramane viitorul anusului, maciuca, sageata, botosani care impreuna cu aceste doua laturi comuniste steaua si dinamo o sa distruga sportul romanesc! RUSINE!

crockiye
crockiye  •  20 Mai 2013, 00:28

Mă așteptam la așa ceva de la oricine, numai de la Hagi nu. Deși mi-e greu să cred, este totuși posibil ca blatul să fi fost orchestrat doar de Becali și jucători, fără implicarea directă a cuiva din partea Viitorului. Și dacă ar fi așa, prin absurd, tot e mai mult decât rușinos. Credeam că am depășit epoca de aur a blaturilor dar aparent m-am înșelat. Trist, foarte trist.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close