FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Lumini şi umbre

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

Poli a remizat ieri, 3-3, cu cehii de la Mlada Boleslav, fosta echipă a antrenorului timişorenilor Dusan Uhrin junior. Cuplul Ganea - Bucur a funcţionat la turaţie maximă, dar Marius Popa a alternat intervenţiile de senzaţie cu greşeli copilăreşti. Timişoara a pornit lansat, iar combinaţia dintre cei doi atacanţi bănăţeni a lovit letal, cu Bucur la finalizare (13). Apoi, rolurile s-au inversat, iar "Ganezul" a înscris după o pauză de cinci luni (28). Cehii au revenit în joc (32), dar, la nici un minut, Bucur a bifat "dubla", după ce a insistat la o minge greşită de apărarea adversă. După avantajul sigur de pe tabelă, Timişoara a început treptat să intre la apă.

Pasele n-au mai funcţionat, apărarea a început să se clatine, iar fazele fixe au fost tratate superficial de către elevii lui Uhrin. S-a simţit lipsa căpitanului Dan Alexa, cel ce tăia elanul adversarilor, iar după ieşirea cuplul Ganea - Bucur au mai fost doar două acţiuni de poartă notabile, dar Rusici a ratat. Marius Popa a fost în centrul atenţiei în partea secundă. Deşi are scuza că a jucat cu soarele în faţă, goalkeeper-ul a greşit la ultimele două goluri ale cehilor. A scăpat mingea în faţă şi Mendy nu l-a iertat, iar pe final n-a prins balonul, unul uşor de reţinut, iar Kisela a egalat situaţia.

Detalii din cantonamentul timişorenilor
- Alexa, accidentat la genunchi, va reintra de mîine la antrenamente.
- Ganea a marcat primul gol de la revenirea pe gazon, fiind suspendat 18 etape pentru bătaia aplicată asistentului Mudura. După ce a ieşit din teren, atacantul şi-a făcut conştiincios exerciţiile de stretching şi a glumit cu Alexa, fost jucător la Beijing Guoan: "După meciul ăsta, mă duci în China, impresarule?"
- Aseară era aşteptat în cantonament şi argentinianul Elvio Martinez
- Şi înainte de meci, şi după, Dusan Uhrin junior s-a salutat cu jucătorii fostei sale echipe, deşi la Mlada mai sînt acum doar 3 fotbalişti antrenaţi de tehnicianul ceh
- "Să nu credeţi că Mlada Boleslav e slabă, este o echipă care te surprinde cînd te aştepţi mai puţin", le-a zis Uhrin elevilor săi la şedinţa de pregătire a partidei.
Amănunte şi pe www.violamania.ro

Poli Timişoara - Mlada Boleslav 3-3 (3-1)
Au marcat: Bucur(13, 33), I. Ganea (28) / Rajnoch (32), Mendy (55), Kisela (85)
Poli - prima repriză: M. Popa - S. Stancu, Brezinski, Cînu, Latovlevici - Abiodun, Borbely, Aliuţă, Artiom Karamian - I. Ganea, Bucur.
Poli - repriza secundă: M. Popa - S. Stancu, Brezinski, Cînu, Milhazes - Abiodun (59 Bădoi), Borbely, Aliuţă, Latovlevici (68 Fl. Sandu) - Rusici, Arman Karamian. Antrenor Duşan Uhrin junior

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează