FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Lupescu: "Aş vrea să văd fete la meciurile din Liga 1!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, ar vrea să vadă la meciurile din Liga 1 şi fetele din arbitraj.

 

"Puteţi şi aveţi valoare. Cunosc mulţi foşti arbitri şi voi sînteţi sfinţi pe lîngă ce făceau ei. Mi-aş fi dorit ca cei din conducerea CCA să fie bărbaţi şi să trimită şi fetele la meciurile din Liga 1, aşa cum am făcut eu atunci cînd mă ocupam de delegări", a spus Lupescu.

Şeful CCA, Vasile Avram, a replicat: "Nu a vrut Dan Petrescu, deoarece el face delegările la Liga 1".

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a mărturisit că a fost impresionat de arbitrajul lui Robert Dumitru. "A avut dreptate atunci cînd a cerut să revină în lotul A", a explicat Sandu.

Boss-ul FRF le-a dar şi cîteva sfaturi "fluieraşilor": Nu toţi aplicaţi aceeaşi regulă a sacnţiunii disciplinare. Trebuie să aplicaţi uniform legile jocului".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
gery76
gery76  •  12 Decembrie 2010, 22:38

Daca vrei fete da-i telefon lui Prunea si-ti aduce doua bordeluri de ''fetite''.Cel mai mare tradator ,mai vinovat decat Sandu ,iar din cauza tradarii acestui Iuda fotbalul romanesc a ramas in mana groparilor,Sandu ,Kassai si Dragomir.Toata viata a fost un frustrat ca a stat in umbra mult mai valorosilor si adulatilor sai colegi Hagi,Popescu,Petrescu,Dumitrescu,Belodedici sau Lacatus siMunteanu.Acelasi caracter infect ca al lui Prunea-D.N.A..

gsp2
gsp2  •  12 Decembrie 2010, 22:28

Daca sunteti satul de scandaluri si alte porcarii din lumea fotbalului,va astept cu stiri si noutati din lumea rugbyului la adres ://badaradrianeugen w*o*rd*prees com (Inlocuiti spatiile libere cu punct si stergeti stelutele * ) Si nu uitati Rugby-ul inseamna respect in primul rand. Si puteti vedea ce e in "oraselul lui Adi" ://badaradrian bl*og*sp*ot com (Inlocuiti spatiile libere cu punct si stergeti stelutele * )

thesimpleone
thesimpleone  •  12 Decembrie 2010, 20:54

taica-tau,Culae...avea o moaca de plavan..dar era mare... ! De la plavan la javra..e distanta mare...! Dupa cate stiu eu..numai javrele se ling pe....pe ce nu se pot linge plavanii..!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează