FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Luptă la baionetă între favoritele la câștigarea campionatului » FCSB și CFR Cluj sunt egale la un capitol inedit

Articol de , - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 15:47

După 13 etape jucate în Liga 1, FCSB și CFR Cluj merg cap la cap: ambele au câte 13 jucători decisivi la marcarea golurilor.

"Din punctul meu de vedere, Steaua nu are cum să piardă campionatul în acest sezon. Mai mult, dacă-și fac două echipe, termină sezonul pe primele două locuri fără probleme", spune Dan Petrescu.

În schimb, Nicolae Dică crede că " CFR Cluj este cel mai periculos adversar pe care-l avem în Liga 1. Sunt favoriți pentru că au adus cei mai experimentați jucători, care au CV-uri importante, noi doar am băgat banii în tineri de mare viitor".

Gazeta a analizat cele 13 etape disputate până acum și a observat că cele două echipe au 13 jucători care au fost decisivi în acest start de sezon. Fie că vorbim aici de goluri marcate, pase decisive sau penalty-uri scoase.

Gnohere și Culio sunt cei mai buni marcatori, cu câte cinci reușite fiecare, Ciprian Deac e liderul paselor decisive, iar Florin Tănase a scos trei penalty-uri pentru trupa lui Dică. Mai mult, FCSB și CFR Cluj sunt echipele care au cele mai multe goluri marcate din faze fixe: clujenii au 10, iar steliștii cu o reușită mai puțin.
Un alt lucru interesant este că CFR și CSU Craiova sunt singurele echipe care au marcat în fiecare meci!

Steaua în doar 12 partide, n-a marcat în deplasarea de la Constanța cu Viitorul, aceasta fiind și singura înfrângere în actualul sezon. Steaua a beneficiat de un autogol, în timp ce echipa lui Petrescu de două astfel de reușite. 

Cine sunt cei 13 marcatori

FCSB: Ov. Popescu, Man, Budescu, Fl. Tănase, Gnohere, Teixeira, De Amorim, Momcilovici, D. Benzar, Vl. Achim, Nedelcu, Fl. Coman, R. Benzar
CFR Cluj: Vinicius, Păun, Culio, Hoban, Deac, Omrani, Nouvier, D. Nistor, A. Mureșan, Vera, Moutinho, Balde, Djokovici

2,00este cota caselor de pariuri ca FCSB să câștige campionatul actual, în timp ce CFR Cluj are cota 3,00 și este pe locul 2 în preferințele book-makerilor

Inaugurează două nocturne!

LPF a anunțat că meciul FC Voluntari - FCSB, din etapa 14, se va juca pe terenul gazdelor. Ilfovenii revin astfel pe arena "Anghel Iordănescu" după ce instalația de nocturnă a fost montată. Meciul este programat vinerea viitoare, pe 13 octombrie 2017, începând cu ora 20:45. Totodată FCSB are mari șanse să inaugureze peste 3 săptămâni și noul "Ion Oblemenco". Atunci, echipa lui Nicolae Dică o va întâlni pe CSU Craiova, care ar urma să bifeze primul meci pe noua arenă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  07 Octombrie 2017, 16:48

i-auzi...De aia ai vrut sa tradezi in meciul direct,alcatuind echipa asa cum ai alcatuit-o?De ce nu l-ai introdus deloc pe Balde si de ce ai bagat niste fundasi pe care pana atunci nu ii luai nici in lot?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează