FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lupu: "Conducătorii au greşit cînd l-au ales pe Prunea şi nu un acţionar"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu spune că vina haosului de la Dinamo o poartă conducerea, care a făcut nişte alegeri neinspirate.

"E o problemă de conducere. S-a greşit mult cu N'Doye, cu acel conflict Prunea-Turcu, conducătorii l-au ales pe Prunea şi nu un acţionar. Asta înseamnă că se întîmplă ceva.

Şi eu am fost un jucător-problemă, dar Lucescu sau alţi antrenori spuneau: "Lupu are programul lui, restul au alt program". Cînd vii în vestiar şi spui că toţi sînt egali, e normal că ceilalţi se răzvrătesc cînd se întîmplă anumite lucruri. Diferenţa dintre mine şi N'Doye e mare, nu mă pun în pielea lui", a spus Lupu la sport.ro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 Aprilie 2010, 01:21
Postat de thor_cld pe 27 Aprilie 2010, 18:48

habar n-ai de fotbal! daca lupu era putin disciplinat ajungea mai mare ca hagi!

DACA...:) Dar dupa cum bine ai zis....a ajuns doar un alcoolic, prins de politie prin strainate pentru FURT. Daca vrei iti zic cel putin 10 nume de fotbalisti (ma refer la perioada de dupa 1990 doar) care au fost nativ mai talentati ca Hagi au ajuns niste.....ratati. Nu conteaza ce PUTEAU sa ajunga...ci CE AU AJUNS.

buratino
buratino  •  28 Aprilie 2010, 00:30

Da copii,Lupu a fost fotbalist, nu se poate spune acelasi lucru despre N'doye asta, nu stiu cum puteti vedea voi fotbalisti in astfel de jucatori,ma gandesc ca poate nu prea ati dat cu piciorul in minge la viata voastra.

 •  27 Aprilie 2010, 22:39

sint stelist dar parerea mea,Danut Lupu a fost un jucator extraordinar,cu siguranta peste tot ce avem la ora actuala in campionatul intern.Si spun asta dupa ce l-am urmarit de multe ori jucind,live.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează