FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lupu: "Datorită lui Lăcătuş am fost convocat la naţională, el era cel mai bun prieten de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2010 00:00

Fostul mijlocaş al lui Dinamo, Dănuţ Lupu, dezvăluie că cel mai bun prieten al său din tabăra marii rivale era chiar Marius Lăcătuş, căruia îi datorează şi prezenţa în primul 11 în partida cu Danemarca, de la Bucureşti, din preliminariile Cupei Mondiale 90.

Care era cel mai bun prieten al meu de la Steaua? Surprinzator, Lăcătuş. Eu am fost convocat la echipa naţionala datorită lui Lăcătuş. El a spus şi chiar el a vorbit să fiu titular în acel meci 3-1 cu Danemarca", a comentat Lupu la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  17 Octombrie 2010, 12:50

Eu nu inteleg de ce va urati(voi suporterii) asa tare...amandoua cluburi au furat la fel de mult:)

eugen555
eugen555  •  17 Octombrie 2010, 12:40

si eu am prieteni dinamovisti......una e rivalitatea si alta e ura pe care aza-zisii ultrasi o promoveaza......niste natarai care au gasit in fotbal o supapa sa-si refuleze frustrarile

bigbelly
bigbelly  •  17 Octombrie 2010, 12:18

Din pacate galeriile s-au umplut de mascarici ca skrap... Pe vremuri, inainte si dupa meciuri, imi beam berea la aceeasi masa cu dinamovistii, fara sa ne spargem sticlele in cap. Copile, in drum spre stadion ia-o prin piata pe la Moghioros, poate gasesti niste franghie si sapun, copaci sunt destui...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează