FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - UNIREA URZICENI, DUMINICĂ, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Luţu: "Faceţi ceva să aduceţi Ştiinţa la Craiova!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

Olteanul "Hagi-Luţu" face apel către autorităţi să readucă echipa în Bănie.

„Nu vreau să discut motivele sau problemele pentru care Universitatea a plecat de la Craiova, dar trebuie adusă înapoi, pentru că aici îi este locul, se numeşte Universitatea Craiova şi este normal să joace pe «Ion Oblemenco».

Este stadionul pe care eu m-am simţit cel mai bine în cariera mea de jucător. Toţi cei implicaţi ar trebui să facă tot posibilul pentru ca Universitatea să revină acasă”, a declarat Ionuţ Luţu, conform editie.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
radmih
radmih  •  24 Aprilie 2010, 11:46
Postat de pe 23 Aprilie 2010, 15:44

Este incorect de a spune aducerea echipei la Craiova.Echipa Stiinta Severin este a Severinului si nu mai poate veni la Craiova si sa se numeasca Universitatea Craiova.Dupa plecarea lui MItitelu din Craiova au incetat si certurile si injuraturile.Sa stea la Severin,nimeni nu-l mai doreste pe Mititelu la Craiova.poate in viitor va aparea si la Craiova o echipa care se va numi UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Virgile,lasa alcoolul si aurolacul,Stiinta este a Craiovei!Ti-o spune un fan care a avut un tata severinean!

horhe_7002
horhe_7002  •  23 Aprilie 2010, 22:56
Postat de pe 23 Aprilie 2010, 16:19

acest stadion istoric este depasit, exista 2 solutii: - demolarea lui si construirea altuia nou dar tot cu pista; reconditionarea lui si construirea unui alt stadion de fotbal intr o alta locatie, dar ni se spune ca nu sunt bani insa pentru tuareguri viloace si posete sunt sa mi bag p l a "sunt inofensiv dar gandul meu e criminal"

asta cam asa este dar acum chear cred ca nu mai sunt bani pentru un stadion nou in craiova nu stiu daca sunt bani de renovare pentru "Ion Oblemenco" care apropo acum e o ruina nu un edificiu sportiv, dar asta nu e treaba noastra ci a autoritatilor, daca mai avem asa ceva...

 •  23 Aprilie 2010, 22:35

PLEACA MITITELU !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează